Absolvenții Academiei de Poliție au fost inițiați în serviciu. Cum a fost prima zi a tinerilor polițiști

mainpolitie

Astăzi, în toate inspectoratele de poliție a avut loc ceremonia de inițiere în serviciu a tinerilor polițiști, absolvenți ai Academiei de Poliție Ștefan cel Mare a MAI.

Șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pînzari, alături de conducătorii Direcției de Poliție Chișinău și inspectoratelor de poliție din mun. Chișinău, a participat la ședința dedicată inițierii în serviciu a 48 de tineri polițiști ce vor activa în subdiviziunile din Chișinău.

În cadrul ședinței, noii angajați au fost familiarizați cu specificul activității, făcând cunoștință cu mentorii lor, care le vor ghida și monitoriza activitatea ulterioară, pe parcursul a un an de zile, fiindu-le înmânate și legitimațiile de serviciu.

Șeful IGP, Alexandru Pînzari, le-a adresat tinerilor polițiști un mesaj de felicitare, îndemnându-i să dea dovadă de inițiativă, profesionalism și devotament pentru a răspunde cu promptitudine şi maximă eficienţă cerințelor și necesităților cetățeanului.

La rândul său, tinerii au mulțumit șefilor pentru urările de bine, remarcând că prima zi de lucru a fost una așteptată, dând asigurări că sunt pregătiți să își pună în aplicare cunoștințele acumulate până acum. Fiecare din ei este ferm convins că va reuși să contribuie la dezvoltarea și modernizarea Poliției și să dea start unei cariere de succes.

Anul acesta, în cadrul Poliției au fost angajați 130 absolvenți ai Academiei de Poliție „Ștefan cel Mare” a MAI, dintre care 118 în subdiviziunile teritoriale și 12 în structurile centrale ale IGP. 81 din ei sunt bărbați, iar 49, femei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente