Start pentru petrecerea părinților! Grupul „Ask a Mom” împlinește 4 ani

Cea mai mare comunitate a părinților din Moldova – „Ask a Mom” a ajuns la cea de-a patra aniversare. Cei peste 90.000 de membri ai grupurilor Ask (Ask a Mom, Ask a Woman, Ask Mom and Dad, Tirg Ask a Mom) au contribuit la nașterea, primii pași și dezvoltarea familiei Ask.

Respectând tradiția, ca și în anii precedenti, aniversarea „Ask a Mom” va fi sărbătorită cu mare fast. Toate mămicile sunt invitate la evenimentul toamnei 2017!  Ask a Mom Oscar Night este un motiv în plus pentru a vă bucura de compania membrilor grupului „Ask a Mom”, de a ieși din mediul virtual în a cel real. Evenimentele pe care le organizează Ask a Mom au întotdeauna cei mai buni speakeri, care abordează temele cele mai interesante pentru mămici și viitoarele mămici.

De ce tema Oscar Night?

Pentru că mămicile noastre sunt super-vedete adevărate. Cresc copii, au grijă de ei, se dedică trup și suflet familiei, se împart cu cunoștințele acumulate cu celelalte colege de grup Ask.

Ce am pregătit pentru invitate?

Echipa „Ask a Mom” vor oferi o seară de vis tuturor celor prezenți – cadouri pentru toți cei prezenți, tombolă, muzică bună, atmosferă de vis în cel mai în vogă local al orașului – Republic Club. Băuturi răcoritoare și alcoolice, plus masa fourchette pentru toți. Pentru a cumpara bilet la grandioasă Ask a Mom Oscar Night, accesați linkul.

Pe 30 septembrie 2017, ne îmbrăcăm elegant, ne aranjăm cu gust și ne rezervăm câteva ore doar pentru plăcerea sufletului nostru!

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente