Ce privim într-o zi de luni ploioasă. Cele mai bune filme horror din acest an

636055955513037869162211565_movie

Filmele de groză nu sunt destinate pentru toate categoriile de audiență, însă multor oameni le plac scenele tensionate și senzațiile tari. Echipa #diez a făcut o selecție de filme horror din 2017, perfect potrivite pentru vremea de afară.

#1. Get Out

Filmul a fost rulat pe marele ecrane de pe data de 24 februarie. Filmul prezintă atitudinea rasistă a unei familii. Un tânăr de culoare merge împreună cu prietena sa să cunoască familia acesteia, însă în orășel se întâmplă ceva straniu.

#2. Raw

O poveste despre canibalism și violență, premiera filmului Raw a avut loc pe 10 martie. Istoria unei fete vegetariane care se reîntoarce la cultul cărnii, sau mai bine zis cărnii de om.

#3. Prevenge

Prevenge oferă audienței o altă pespectivă asupra filmelor horror. Alice Lowe, o femeie însărcinată urmărește istoria unei crime.

#4. Hounds of Love

O tânără este furată de un cuplu de ucigași, unica soluție este să fugă fără a genera suspiciuni sau să rămână pentru totdeauna. Tensiune și nesiguranță, Hounds of Love este un film horror clasic cu elemente de crime fiction.

#5. A Dark Song

Probabil ați văzut multe filme horrror, însă nici unul ca acesta. A Dark Song este istoria unei mame și a unui ocultist straniu care trăiesc într-o casă timp de un an și încercă să convingă îngerii să o lase să vorbească cu fiul său răposat.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente