Sezonul campingului, a festivalurilor și a escapadelor în natură este în plină forță, iar pentru a îți facilita experiența frumoasă, noi te ajutăm să îți găsești „locuința”. Iată de unde poți achiziționa sau/ și procura corturi în Moldova.

# X-style 

Costul chiriei este considerată a fi data eliberării până la data efectivă a livrării, în ziua de livrare și eliberarea de echipamente este considerată a fi o zi. Plata pentru închiriere se face înainte de emiterea de echipamente.
Pentru a închiria echipamentul, clientul face în avans de 30% din costul de închiriere. În cazul în care clientul refuză închirierea echipamentelor, suma plătită pentru rezervarea este nerambursabilă.

# Panda Shop 

Corturile de la Panda Shop au prețurile între 400 și 40 000 de lei. Prețul diferă în conformitate de producător, tip, numărul de intrări, numărul de locuri, rezistența la apă, dimensiuni etc.

# Smad Shop 

Prețurile variază între 454 și 31 900 de lei. Toate corturile sunt pentru 2 sau ai multe persoane și pot fi procurate online.

# Supraten 

Site-ul oferă posibilitatea achiziționării unui cort de 2 locuri. Cortul poate fi găsit în 5 culori diferite.

# Limon 

De aici poți atât procura cât și închiria corturi și echipament sportiv. La închiriere, limon.md necesită lăsarea unui gaj, rambursat la sfârșit, care acoperă prețul întreg al produsului.

Dacă mai cunoști site-uri de unde poți procura sau închiria corturi și echipament pentru camping, notează-le în comentarii!