Corpurile goale au reprezentat dintotdeauna subiecte tabu, fie că a fost vorba de reviste, filme sau simplul stat la plajă fără costum de baie, deși, cam în toate cazurile nudismul este o alegere liberă făcută de către persoana care îl practică. Unul din cititorii #diez a fost recent la mare, acolo unde a ales să meargă la o plajă de nudiști. Deși nu se prea poate, ne-a trimis câteva fotografii din mica sa escapadă, împreună cu câteva motive pentru care o astfel de destinație este perfectă pentru câteva zile de vacanță.

#1. La o plajă de nudiști vei avea mereu suficient spațiu

nud3

#2. Un bronz în pielea goală e un bronz fără linii stranii lăsate pe corp

nud6

#3. Aici, nu-ți vei face prieteni nedoriți. Fiecare se refugiază în intimitatea lui

nud5

#4. Mai puține atracții turistice, mai puțină gălăgie și vânzoleală

nud1

#5. Scapi de câteva haine în plus de luat cu tine, dacă plănuiești să schimbi mai multe locații într-o singură zi

nud9

#6. E o senzație unică, ce merită încercată măcar o dată în viață

nud10

#7. Baie de oxigen pentru corpul tău

nud11

#8. Pentru a continua argumentele legate de liniște, la o plajă de nudiști nu sunt părinți cu copii care sa facă gălăgie sau să fugă în jurul tău

nud4

#9. În cazul în care faci cunoștință cu cineva, înțelegi din start dacă merită să continui comunicarea sau nu. Îl vezi pe om așa cum l-a creat natura.

#10. Devii mai tolerant față de propriile standarde. Atunci când vezi 3 oameni goi pe metru pătrat, îți dai seama că realitatea estetică este alta decât o vedem în filme sau cea pe care ne-o impune societatea de masă. Prin urmare, nu mai ești atât de stresat de colăceii de pe burtă sau de mărimile generoase ale corpului tău.