Recomandări de evenimente pentru ultima zi din această săptămână – duminică, 13 august

evenimente42
Foto: Ilya Yakover

Cu un picior în weekend și cu altul în noua săptămână, duminica e așteptată și nu prea. Totuși, zilele calde de vară sunt numărate în calendar, iar noi te ajutăm să le valorifici prin evenimente interesante. Iată recomandările echipei #diez pentru ziua de 13 august.

#1. Sunday Long Run #6: Pregătire pentru Chișinău Marathon

Continuăm să ne pregătim în mod activ pentru cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău. Duminică, 13 august, clubul de alergări Sporter invită sportivii-amatori și începători la un antrenament de alergare „Long Run”.

Locul: Grădina Botanica (taxa de intrare 10 lei). Începutul – ora 8:00.

Antrenamentul va avea loc sub conducerea antrenorilor clubului Sporter, care, în baza nivelului de pregătire fizică și a scopurilor propuse, va determina pentru fiecare sportiv distanța traseului.

Urmăriți evenimentul și pe Facebook.

 

#2. 50 official Moldova Postcrossing Meet-up

Cei de la MonstrCard Postcards, care fac cărți poștale despre Moldova, te invită la evenimentul prin care-și marchează jubileul. Ei vă propun să serbați cu un schimb de cadouri simbolic. Luați un plic în care veți pune 2 cărţi poştale, un stilou frumos şi ceva mic pentru suflet. Un calendar, magnet sau cât vă ajunge imaginaţie. Evenimentul începe la 11. Puteți urmări aici detaliile.

 

#3. Bootstrap & Twig Workshop – Kirill Borzov

Workshop pentru ITiștii pasionați de Drupal. Kirill Borzov este trainerul care vă va ghida pe parcursul atelierului. Evenimentul are loc la iHUB, începând cu ora 13.00. Prețul unui bilet este de 150 de lei. Detalii aflați aici.

 

#4. Rațiune pură, timp, spațiu și determinismul existențial

Public Speaking Zone vă invită la discuția liberă cu tematica: „Rațiune pură, timp, spațiu și determinismul existențial”. Evenimentul are loc duminică, de la ora 14.00, la sediul Public Speaking Zone, str. Gheorghe Asachi, nr.20, Chișinău (Telecentru, mai jos de Academia Militară Ștefan cel Mare). Scopul acestei tematici este să dezbateți împreună cu invitații subiectul de percepție intuitivă de spațiu și timp. Detalii aflați pe pagina de Facebook.

 

#5. Digital Nomads Meetup #1

Nomazii digitali sunt percepuţi ca persoane ce călătoresc împrejurul lumii, trăiesc şi lucrează în cele mai moderne şi frumoase locuri. Sună ca un vis realizat, aşa-i? Nomazii digitali nu sunt dependeţi de locaţie şi au nevoie doar de un laptop şi conexiune la internet pentru a-şi face lucrul. Totuşi cât de uşor este să te rupi de rutina de birou de la 9 la 5?
Pe 13 august, ești invitat să asculţi experienţa invitaţilor evenimentului despre viaţa şi călătoriile peste hotare. Ei vor vorbi despre cum şi de ce să devii nomad digital, ce resurse să foloseşti atunci când cercetezi o destinaţie nouă, cum să-ţi planifici plecarea şi nu doar, dar şi vor povesti despre istoriile lor de succes. Evenimentul va avea loc la Armeneasca 13A, ora 18:30. Detalii aflați aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente