Absolvenții Wave Week Moldova 2017 organizează sâmbăta aceasta, începând cu ora 19.00, un Special Movie Night cu genericul „Movies for Special Needs”. Alături de alți tineri, pasionați de cinematografie, și-au propus să vizioneze filmul „Silver Linings Playbook”, premiat la Oscar.

Filmul va fi proiectat începând cu ora 20.00, după o introducere prezentată de psihologul organizației Keystone Moldova, Nelea Panfil. Discuții de suflet sub clar de lună, prieteni, filme bune, păturici pufoase și povești cutremurătoare de oameni – toate vă vor aștepta la movie night.

Evenimentul se va prelungi până la ora 22:00. Intrarea este gratuită, însă tinerii și-au propus să dea o notă de caritate acestui eveniment. Pe tot parcursul serii, va fi un „borcan al speranței”, în care vor putea fi colectați bani pentru familia Pruteanu. Cazul a cutremurat o țară întreagă: o familie formată din 6 membri, dintre care 5 copii minunați și mama lor. Tatăl acestora a decedat, iar ei trăiesc în chirie, deoarece bunicii nu-i recunosc ca membri ai familiei. Mama, Angela Pruteanu mai găsește puteri pentru a crește un copil cu dizabilități.

Nu este o obligație, dar dacă faci și tu parte din acei tineri sentimentali și generoși, vei avea șansa să ajuți o familie mai puțin norocoasă. Mai multe detalii despre eveniment, găsești pe pagina de Facebook.

Autoare: Andreea Surugiu