Vino să vizionezi un film de Oscar în aer liber și ajută-i pe absolvenții Wave Week Moldova să salveze o familie nevoiașă

main

Absolvenții Wave Week Moldova 2017 organizează sâmbăta aceasta, începând cu ora 19.00, un Special Movie Night cu genericul „Movies for Special Needs”. Alături de alți tineri, pasionați de cinematografie, și-au propus să vizioneze filmul „Silver Linings Playbook”, premiat la Oscar.

Filmul va fi proiectat începând cu ora 20.00, după o introducere prezentată de psihologul organizației Keystone Moldova, Nelea Panfil. Discuții de suflet sub clar de lună, prieteni, filme bune, păturici pufoase și povești cutremurătoare de oameni – toate vă vor aștepta la movie night.

Evenimentul se va prelungi până la ora 22:00. Intrarea este gratuită, însă tinerii și-au propus să dea o notă de caritate acestui eveniment. Pe tot parcursul serii, va fi un „borcan al speranței”, în care vor putea fi colectați bani pentru familia Pruteanu. Cazul a cutremurat o țară întreagă: o familie formată din 6 membri, dintre care 5 copii minunați și mama lor. Tatăl acestora a decedat, iar ei trăiesc în chirie, deoarece bunicii nu-i recunosc ca membri ai familiei. Mama, Angela Pruteanu mai găsește puteri pentru a crește un copil cu dizabilități.

Nu este o obligație, dar dacă faci și tu parte din acei tineri sentimentali și generoși, vei avea șansa să ajuți o familie mai puțin norocoasă. Mai multe detalii despre eveniment, găsești pe pagina de Facebook.

Autoare: Andreea Surugiu 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente