După o sută de zile de activitate a vlogului „Ortodoxia – pentru că așa trebuie”, autorul acestuia, Ion Andronache a decis să-i cunoască pe cei care îl urmăresc și să le ofere și el la rândul lor șansa de a-l cunoaște dincolo de ecrane.

Până acum, peste 9.000 de persoane urmăresc vlogului lui Ion Andronache. Tânărul a decis că a venit timpul să îi cunoască ca să le afle interesele, experiența pe care au avut-o în comunitățile și parohiile din care fac parte sau cauzele neafiliării la vreo comunitate.

„Nu voi accepta nicio dezbatere interconfesională, provocări sau mesaje discriminatorii și instigatoare la ură. Discuția se va desfășura pe principiul respectului reciproc”, spune Ion despre formatul întâlnirii care va avea loc.

Evenimentul va avea loc la cinematograful în aer liber al sectorului Buiucani, care se află la intersecția străzilor N.Costin și O.Ghibu. Împreună, veți urmări în cadrul offlineului filmul „Scrisorile către părintele Iacob”. Evenimentul se va desfășura la data de 2 septembrie 2017, începând cu ora 19.00.

Mai multe detalii, găsiți pe pagina de facebook al evenimentului.