Academia Tekwill invită elevii și studenții să-și aprofundeze cunoștințele și să obțină răspunsuri la întrebări direct de la experți la master-class-ul „Dezvoltarea software-ului: the good, the bad and the ugy”, care va avea loc duminică, 13 august, începând cu ora 16:00 până la 18:00 la Tekwill.

Tekwill Academy și MentorMe IT te așteaptă la un curs de orientare în carieră. Vasile Popa, Python Developer și student la Freie Universität Berlin îți va împărtăși experiența sa de lucru în domeniul IT și va veni cu sfaturi utile pentru cei care vor să înceapă o carieră în domeniu.

Scopul master-class-ului este:

# Să introducă studenților o orientare pentru începători în domeniul codării și transportului informatic și auto-învățare
# Să îi orienteze către angajare în primele proiecte / hackathon / cursuri open source.
# Să ofere studenților instrumentele necesare pentru a învăța mai repede și pentru a evita greșelile comise de începători în domeniul IT
# Să le ofere și instrumentele dezvoltatorului, cum ar fi docker, git, IDE și să le explice de ce este crucială folosirea acestor instrumente în dezvoltarea de software.

Elevii vor fi evaluatori proprii și vor identifica pașii următori pentru dezvoltarea personală și profesională.

Pe lângă master – class, vă veți bucura de o atmosferă plăcută, de comunicare familială și de schimb de experiență cu persoane interesante!

Cursul va fi predat în limba română și va dura timp de 2 ore. Intrarea la eveniment este gratuită.