O atmosferă mai plăcută în 2017: Cum să faci economii mai ușor în acest an

achitare-online-moldova

Fiecare are metoda sa de gestionare a banilor. Unii o fac mai bine, alții mai puțin, din acest motiv persoane cu venit similar își resimt diferit situația economică. Mereu în goana după economii și noi surse de venit, cei mai mulți dintre noi pierd uneori din vizor metode simple și rapide, doar pentru că nu au suficiente dovezi ale eficacității lor.

Din acest motiv, noi am hotărât să îți arătăm la modul practic cum să economisești inteligent, printr-o metodă extrem de simplă! Portmoneul electronic Paynet.md este opțiunea ideală pentru a efectua plăți online în timp util (achitare servicii, plata facturilor online), fără a sta în cozi interminabile ore în șir, totodată oferindu-ți și un card de reducere și bonusuri! Înregistrarea este gratuită, doar cu numărul de telefon, de asemenea poți descărca pe telefon aplicația pentru iOs sau Android. Astfel, ai acces direct din telefon – atât la portofel, cât și la cardul de reducere.

Dacă până acum nu ai fost un mare fan al cardurilor de reduceri, cu Paynet vei lua o nouă atitudine. În rețeaua de parteneri poți să economisești și să obții profit – bonusuri utilizabile atât în locația în cauză, cât și la alți parteneri! Ai înțeles corect – bonusurile Paynet sunt universale în cadrul comunității, astfel că poți alege tu singur unde să le folosești, doar prezentând cardul persoanei responsabile. O inovație absolută, care te va face să adori cardul Paynet.

În continuare îți vom povesti despre câteva dintre promoțiile valabile chiar acum:

  • La Casa curată obții cu ușurință o reducere de la 5 la 35% la orice cumpărătură, prezentând cardul vânzătoarei (cardul fizic sau cel din aplicație).
  • Alimentarea la Bemol îți va aduce un bonus de 2%.
  • Poți, de asemenea, obține un bonus de 5% la Oliva, savurând mâncăruri delicioase și sănătoase, cu specific mediteranean.
  • La KIMBO primești o reducere de 10% și un bonus de 5%, pe lângă cea mai aromată cafea pe care ai gustat-o vreodată.
  • Vizitând Pizza Corso, vei avea un bonus de 5%, prezentând cardul la achitarea comenzii.
  • De asemenea, te vei bucura de un bonus de 5% la Penthouse Cafe!

Paynet răsplătește din plin loialitatea, cu surprize, reduceri noi și premii. Lista completă de parteneri o poți găsi pe site, în compartimentul „Loialitate”.

Ești intrigat? Cu siguranță ești! Ca să te bucurăm mai mult, îți aducem la cunoștință că înregistrarea în comunitatea Paynet este absolut gratuită, iar acum poți descărca aplicația și pe telefon, pentru a putea accesa de oriunde contul tău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente