În ultimele zile ale mandatului , șeful Delegației UE, Pirkka Tapiola, s-a întâlnit cu liderul PD, Vlad Plahotniuc. De asemenea, în decursul zilei de azi, acesta s-a mai întâlnit cu ministrul Afacerilor Externe, Andrei Galbur.

Pe pagina sa de Facebook, Pirkka Tapiola a scris că a avut o bună discuție cu liderul democraților despre situația din ultimii 4 ani din Moldova.

pirkka4

De asemenea, pe pagina sa de Facebook, Plahotniuc i-a mulțumit oficialului european pentru susținerea acordată Moldovei în aspirațiile ei de integrare european.

„Azi am avut o întâlnire de rămas bun cu domnul Pirkka Tapiola, care își încheie mandatul în fruntea Delegației Uniunii Europene la Chișinău.

I-am mulțumit domnului ambasador pentru ajutorul oferit Republicii Moldova pe calea europeană și pentru susținerea cauzei europene în țara noastră. Misiunea domniei sale aici a fost marcată de semnarea Acordului de Asociere Moldova – UE, primul nostru pas spre integrarea europeană.

Domnul ambasador Tapiola este un prieten al Moldovei și sunt convins că va păstra amintiri plăcute despre timpul petrecut la Chișinău” a scris Vlad Plahotniuc.

Pirkka Tapiola

Pirkka Tapiola

Pirkka Tapiola

Pirkka Tapiola

pirkka3