Cum să te răcorești pe vreme toridă? Recomandări de evenimente #diez pentru o zi de sâmbătă cu soare

Ne mai bucurăm de ultimele săptămâni pline de soare și căldură. Hainele vaporoase, zonele de agrement și piscinile aglomerate sunt la ordinea zilei. #diez vă recomandă mai multe evenimente la care puteți participa într-o zi de sâmbătă a lunei august.

#1.Din Inimă Pop-Up SHOP Grand Summer Sale

Din Inimă Pop-Up Shop revine și anunță GRAND Summer SALE! Designerii brandurilor autohtone: Julia Allert, Georgette, Creme Brulee, Premiera Donna, Vitalie Burlacu, Ana Popova, Katea Gri, Sekana și Olsa Shoes vă vor oferi REDUCERI de până la -70% la colecțiile de vară.Evenimentul va avea loc începând 10:30 la PaniPit pentru a profita din plin de reduceri. Detalii aici. 

#2. Cupa Phi 2017 la Ce? Unde? Când?

Evenimentul va începe la ora: 10:30 (sosirea echipelor), 11:00 (citirea primei întrebări). Competiţie: cupă deschisă de Ce? Unde? Când? cu 40 de întrebări.

Condiţii de participare: pentru participare este necesar să formezi o echipă de maximum 6 jucatori (există posibilitatea de a avea jucători în rezervă, cu înlocuiri între runde) şi să anunţi participarea printr-un mesaj la aceasta stire.

Obiecte necesare: Pătură pentru toată echipa, foi, stilouri, ceva tare (cărţi) pe care să puteţi scrie. Detalii aici. 

 

#3. Festivalul Tineretului 2017

Consiliul Național al Tineretului din Moldova organizează, pentru al treilea an consecutiv, Festivalul Tineretului. Evenimentul este desfășurat pe data de 12 august, strada pietonală Eugen Doga, cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului.

Te așteaptă discuții-panel, ateliere, concursuri, tombole, workshopuri, târguri de locuri de muncă, a organizațiilor de tineret și un festival de muzică de excepție. Detalii aici. 

 

#4. Global Village

AIESEC în Chișinău te invită să-ți petreci ziua de sâmbătă într-o atmosferă neobișnuită alături de mai mulți tineri din diverse colțuri ale lumii. „Global Village” este un eveniment marca AIESEC, care se organizează anual în cele peste 126 de țări în care AIESEC este prezent și promovează toleranța, gândirea liberă și comunicarea interculturală. Anul acesta, în cadrul evenimentului vor participa câțiva tineri internaţionali, care își vor reprezenta tradiţiile și obiceiurile ţării din care sunt originari prin cântece și dansuri, delicii culinare, costumaţii, muzică și alte surprize pregătite de către aceștia.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 12 august, în cadrul Festivalul Tineretului 2017 începând cu ora 14:00, pe Strada Pietonală și va fi organizat sub forma unui târg, în cadrul căruia participanții vor prezenta cultura țărilor din care sunt originari (Italia, Polonia, Algeria, China, Grecia, Georgia, Pakistan ș.a.)

#5. The Wax Road / Gruba Lemnarii / BeatBeat

Rotaract Club Chisinau impreuna cu Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova te invita la un concert, sambata seara pe strada pietonală din centrul capitalei. Intrarea este liberă și ne vom veseli împreună cu următoarele trupe:

Iar dacă optezi să mergi la piscină alături de prieteni, vezi aici o listă recomandată de #diez.md .

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente