Tinerii masteranzi ai specialităților pedagogice pot studia un semestru în Estonia cu o bursă de 2000 euro

dd
Foto: raconteur.net

Acum ai oportunitatea să vizitezi Estonia. Ministerul Afacerilor Externe al Estoniei oferă studenților masteranzi de la profilurile pedagogice, originari din Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, ocazia de a studia un semestrul în primăvara anului 2018, la Narva College, care propune spre învățare în limba engleză metodele de predare a limbilor străine cu ajutorul CLIL (Content Language Integrated Learning).

Organizatorii oferă un program unic în limba engleză, cursurile învață studenții modalitățile de predare prin care limba nu se învață în mod direct prin intermediul obiectului dar, de asemenea, cu ajutorul unei varietăți de competențe și abilități necesare cum ar fi: scrierea academică, gândirea critică, înțelegerea rolului limbii și educației în dezvoltarea națiunii și a statului etc.

Bursă oferită este de 2000 de euro, ea se achită în rate, 800 de euro la începutul lunii februarie, și câte 400 de euro la începutul lunii martie, aprilie și mai. Opțiunile cu privire la cazare variază de la taxa de 48 euro / luna la cămin sau  60 – 150 euro/lună la un apartament închiriat.

Cerințe pentru candidați:

# Cetățenie sau permis de ședere permanentă în Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina;

# Să fie masteranzi actuali ai specialităților pedagogice (legate de educația și formarea cadrelor didactice);

# Certificat de competență în limba engleză la nivelul B2 (este recomandat TOEFL și IELTS, dar si alte certificate, de asemenea sunt acceptate).

Dacă sunteți interesați de ofertă, compltați formularul de aplicare aici.

Pentru mai multe informații vizitați pagina dată. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente