Gustar 2017: Ce zone are Campingul și ce surprize pregătesc organizatorii pentru cei care vor sta în corturi

Foto: Nicu Bînzari

Pe lângă zonele în care se va împărți tot teritoriul festivalului Gustar 2017, organizatorii au anunțat că unul dintre principalele sectoare va mai fi împărțit în 3 domenii. Iată care sunt regulele și surprizele care îi așteaptă pe camperi.

Campingul este una dintre cele mai importante zone ale festivalului Gustar în fiecare an. Anul acesta, organizatorii au decis să împartă această zonă în 3, pentru a oferi mai mult confort diferitelor tipuri de petrecăreți.

Astfel, acestea vor fi zonele:

#Family: aici gălăgia va fi strict interzisă după ora 23:00. Cei care se vor odihni aici sunt familii, majoritatea fiind părinți cu copii mici.
#Friends: în această zonă petrecerile vor lua sfârșit până la ora 00:00.
#Youth: zgomotele și distracția vor înceta la ora 01:00. Aici tinerii vor putea petrece la maxim, fără a deranja celelalte două zone.

În toate zonele „odihna” va dura până la ora 7:00, după care petrecerea va începe din nou.

În cazul încălcării regulamentului zonei camping, organizatorii își rezervă dreptul de a elimina persoana/persoanele vizate de pe teritoriul festivalului, fără posibilitatea revenirii la festival și fără rambursarea costurilor pentru bilet, ne comunică organizatorii.

La intrarea în camping va funcționa, în regim non-stop, un info-point cu denumirea „Primăria”, unde veți găsi răspuns la orice întrebare. Zona este dotată cu robinete, bio-veceuri și cabine de duș. Acestea vor funcționa conform unui orar stabilit din timp.

Pentru toți camperii, festivalul Gustar a pregătit o surpriză aparte. Vineri, începând cu 19:30 pe scena mică, situată la intrarea în camping, vor evolua câțiva tineri talentați: Mark Stam, Laurențiu Coțaga, 7 Klase și DJ Andrei Suruceanu. Iar sâmbătă, va fi organizată seara acustică, în cadrul căreia toți doritorii vor avea ocazia să urce în scenă și să cânte împreună cu alți locuitori ai campingului.

Pentru alte informații despre festival, accesează acest ghid, care îți va spune tot ce trebuie să știi despre Gustar 2017.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Liuba Țobenco
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente