Acceptă provocarea EcoVisio și crează-ți acasă sau la birou un spațiu ecologic. Află care sunt cele mai bune tehnici „verzi” și eco-friendly

20728217_1635427743195847_777080555520610798_n

Ți-ar plăcea să trăiești și să lucrezi în împrejurimi mai responsabile și durabile? Să reduci consumul de energie, să ai mai puțin deșeu în jurul tău, mai multe plante și mâncare bună? Echipa EcoVisio a lansat un nou proiect în cadrul programului activECO – O casă și un loc de muncă verde și te invită să afli câteva tehnici care te vor ajuta să-ți îmbunătățești spațiul care te înconjoară.

Scopul proiectului este de a ajuta participanții să conștientizeze cum pot fi mai sustenabili cu resursele, și în același timp să se bucure de un confort mai mare atât acasă, cât și la muncă, aplicând câteva tehnici verzi.

Timp de două zile, în perioada 15-17 septembrie, vei putea să faci schimb de idei cu alți tineri pasionați de ecologie, să înveți de la specialiști tehnici testate și eficiente și să participi la crearea unor noi idei de proiecte. După asta, dacă tema ecologiei îți place și vrei dă dezvolți nu doar casa ta, dar întreaga societate, poți deveni membru al echipei activEco și implementa ideile tale.

Pentru a participa, trebuie să completezi aici formularul. Toate detaliile despre program, le poți găsi pe siteul oficial.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente