Ai o idee care va schimba comunitatea? Participă la concursul inițiativelor locale „Change Moldova”

Teamwork-5-people-holding-puzzle-pieces
Foto: fergusonvalues.com

În fiecare tânăr există spiritul omului-schimbare. Întrebarea e: În ce mod acesta se manifestă? Cineva poate interveni în unele acțiuni, altcineva le săvârșește de unul singur, iar un al treilea alege să includă un cerc cât mai amplu de persoane în schimbarea pe care vrea s-o întreprindă. Pentru a treia categorie există proiecte sociale, destinate dornicilor de schimbare și evoluție, care pot fi implementate prin intermediul programului de granturi „Change Moldova”.

Proiectele sociale tind să educe spirite active, implicate în problemele persistente în lume. Acestea  se bazează pe conexiunea dintre grupuri, adică ceea ce se implementează și nu se rezumă doar la Eu și Mine, dar se extinde asupra propriei comunității, asupra altor comunități. Vrei mai multe treceri de pietoni, mai multă lumină în oraș, culoare pe străzi sau nori din vată dulce? Analizează atent cauzele problemelor, găsește soluții, asigură-te că ceea ce intenționezi să faci atinge cât mai multe persoane și scrie un proiect. Înscrie-te la concursul de granturi pentru inițiative locale „Change Moldova” până pe 20 august 2017.

sticker-2-preview

Concursul inițiativelor locale „Change Moldova” face parte din cadrul proiectului „O Lume de Văzut”, implementat de către Reprezentanța Cehă în Moldova „People in Need” în parteneriat cu Asociația Pro-Europa, cu suportul financiar al programului Ministerului de Afaceri Externe al Republicii Cehe „TRANSITION”.

Criteriile de selecție sunt:

#Originalitate;
#Inovație;
#Impact local;
#Implicarea comunității în realizarea proiectului;
#Durabilitatea rezultatului proiectului;
#Suportul financiar nu trebuie sa depășească suma de 6000 MDL.
#Perioada de implementare: august – octombrie 2017

Aici găsești formularul de înscriere.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente