(video, foto) Pe note de „Titanic”, „Game of Thrones”. Cum s-a auzit Moldovan National Youth Orchestra într-o duminică ploioasă

IMG_7718

Arta muzicii face audiența să nu mai respire, iar timpul să se oprească. În seara de ieri a avut loc un concert marca Moldovan National Youth Orchestra care a motivat chișinăuienii să vină prin ploaie și furtună pentru a fi alături de minunații membri ai orchestrei. Cum s-au văzut și cum s-au auzit melodiile din filme care au primit Premiul Oscar vedeți în articol.

Moldovan National Youth Orchestra a avut o serie de concerte extrem de populare, care au fascinat publicul „Moldcell Unplugged”, „Pop Simfonic”, „Pop Simfonic 2”, „Pop Simfonic 3”, „Hans Zimmer and John Williams Tribute”, iar în seara de 6 august tinerii au ieșit pe scena Radisson Blue Leogrand Hotel cu un alt concert „Oscar: Muzică de Film”.

Pe scenă au fost interpretate 19 coloane sonore semnate de cei mai celebri compozitori de muzică de film. Coloanele sonore au fost extrase din filme populare care au primit la rândul lor Premiul Oscar sau melodiile au primit acest premiu. Din ”Titanic”, ”E.T.”, ”Star Wars”, ”The Pianist” și multe alte filme celebre au fost preluate coloanele sonore și interpretate de Moldovan National Youth Orchestra. Surpriza serii au fost două melodii din celebrul serial ”Game of Thrones”.

Pe scenă au evoluat 60 de muzicieni care își fac studiile în Moldova, Germania, Anglia. Dirijorul Moldovan National Youth Orchestra este Andriano Marian.

„Muzică din Filme Oscar” este integrat în ediția a 7-a a concertelor de vară Moldovan National Youth Orchestra, urmând ca până la finele lunii august să fie realizate 20 de evenimente în Moldova, România, Germania.

 

IMG_7700

IMG_7702 IMG_7713

https://youtu.be/kYKOy5Ugxis

https://youtu.be/kWZzn-VV1Bk

https://youtu.be/mWCgB_bpMMw

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente