(video) Adevărul din spatele pozelor „perfecte” de pe rețelele de socializare

ddd

Postările de pe rețelele de socializare te fac să crezi că prietenii tăi duc o viață tumultoasă? Ei bine, noi am evoluat, acum deținem mai multe arme de manipulare și mințim frecvent din lipsa de atenție, care încercăm să o recompensăm prin intermediul like-urilor, inimioarelor și comentariilor fascinate.

Am devenit perfizi și ne-am învățat să zâmbim fals pentru a mai posta o fotografie „perfectă” drept o reprezentare a lumii noastre ideală, păcat că existentente doar la nivelul imaginației noastre.

Videoclipul a fost creat de Ditch the Label, o organizație anti-agresivă, care activează în SUA, Marea Britanie și Mexic, iar scopul filmului este de a evidenția modul în care viețile „fără cusur” pe care oamenii se străduiesc să le imite, sunt adesea nu atât de perfecte pe cât par. Creat în parteneriat cu casa de modă boohoo.com, videoclipul ridică întrebări importante despre adevăr, percepție și identitate. „Suntem cu toții vinovați de răsucirea adevărului pe social media”, scrie Ditch the Label pe site-ul lor, „dar în ce moment am trecut prea departe?” se întreabă acesta.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente