(foto) 48h Moldovan Film Challenge: Cunoaște echipele care vor realiza câte un film în doar 48 de ore

Foto de grup

Ați făcut anterior cunoștință cu numele membrilor celor 7 echipe din Moldova România și Ucraina, înscrise în cursa 48h Moldovan Film Challenge, acum îi puteți vedea și afla care sunt principiile lor de lucru și experiența lor în domeniul cinematografiei.

MOLDOVA

RACKETA: Mihai Bruma – regie, Nahaba Ștefan – producător; Felicia Plămădeală – producător;
Ruben Agadjanean – director Imagine; Maxim Cebanenco – sunetist; Oksana Buga – scenarist.

RACKETA

„Suntem o echipă mică, dar cu planuri mari. De fapt nu sunt mari, mi-ar lua patru cuvinte să descriu planul nostru, dar sunt patru cuvinte importante, pline de sens, dragoste și ambiție. Nu, eu nu am să vă spun care sunt cele patru cuvinte. Noi vom lucra, vom fi sârguincioși, probabil vom face greșeli, certuri tot vor fi, după care vom învăța și vom merge înainte. Probabil atunci, pasiunea noastră va vorbi de la sine.”

THE FEELMAKERS: Dragoș Berghia – producător, scenarist, actor; Vladimir Secrii – asistent al regizorului, monteur; Ghenadie Vasilica – regie, specialist pe lumini, Nicolas Dobrin – actor; Natalia Ghilașcu – scenarist, producător, Sergiu Ene – operator, monteur, actor; Andrei Mitu – director artistic; sunetist, actor.

THE FEELMAKERS

Am făcut filme în Moldova și în Hollywood, premiați fiind cu cel puțin 7 premii la festivaluri internaționale. Vrem sa încercăm să o facem și în 48 ore!

MFilm: Maxim Chisnicean – regizor, operator; Mariana Chisnicean – scenarist, designer costume; Grigore Chirsanov – lumini, operator, Valeriu Ghembaruc – asistent de regizor.

MFilm

„Nouă acest lucru ne este foarte interesant. Această provocare este o oportunitate în care vom manifesta abilitățile noastre în cinematografie. Avem un scenariu gata pentru un film de lung metraj, iar în acest proiect vom obține o experiență valoroasă ce ne va ajuta în crearea filmului.”

ANSAMBLUL FILMĂTORII: Lucia Lupu – regie, scenariu; Victor Gălușca – producător, sunet, scenariu; Lucian Spătaru – imagine; Vlad Bolgarin – montaj.

ANSAMBLU FILMĂTORII

„Pentru că ne plac provocările, vrem să aducem pe ecran umor și emoții autentice, facem film din pasiune și avem experiență profesională.”

OBLIVION: Cristian Oloi – regie, montaj, scenariu; Alex Vdovicenko – operator; Tudor Stubei – asistent regie, scenariu.

OBLIVION

„Noi suntem o echipă de tineri studenți de la Academia de Arte, facultatea Regie Film & TV și Imagine Film & TV, ceea ce înseamnă că filmul pentru noi nu este doar un joc și distracție, dar și profesia noastră.
Ce are de câștigat concursul de la participarea noastră? Suntem o echipă de oameni însetați să facă film cu adevărat și nu doar video clipuri sau publicitate. O echipă motivată să-și facă numele cunoscut în lumea cineaștilor, să nu doarmă, și să consume energia pentru film.”

ROMÂNIA

ROM: Eugeniu Bocancea – regie, producție; Ion Cojocaru – imagine; Alexandru Țibu – scenarist, producție; Nicoleta Istudor – director de fotografie, Alexandra Babău – sunet, montaj.

„Suntem o echipă tânără de creatori de film, recent am absolvit „Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică” din București. Avem experiența proiectelor realizate în școală și a unor proiecte mai mici realizate independent în București. Considerăm că un proiect internațional ne va ajuta, pe fiecare în parte, să căpătăm experiență, să ne dezvoltăm aptitudinile și să creștem ca viitori profesioniști în domeniul cinematografiei. Suntem pregătiți pentru o asemenea provocare și entuziasmați de posibilitatea de a lucra la un nou proiect cinematografic în capitala Moldovei.”

UCRAINA

PRAZDNIK JIZNI: Oksana Kazmina – regie, imagine, editor;  Anatoliy Belov – regie, scenarist, producție, Dmytro Isaenko – sunet.

PRAZDNIK JIZNI

„Echipa noastră este creativă și unită, suntem puțini însă ne completăm. Ne înțelegem reciproc și avem aceleași viziuni despre procesul de creație. Deja avem o experiență de succes în creare de artă și film împreună și acceptăm cu drag provocarea de a crea un film în 48 de ore.”

Provocarea va avea loc pe 4-5 august, în inima legendarului studio, MOLDOVA – FILM. Vizionarea filmelor se va desfășura la Odeon, pe 6 august, ora 13:30.

48h Moldovan Film Challenge este un proiect-provocare implementat de către asociația MOLDOXAsociația pentru Dezvoltare CreativăMILK FILMS în parteneriat cu MOLDOVA-FILM și susținut financiar de către Ambasada S.U.A la Chișinău.

Echipa de organizare
Echipa de organizare
Taguri: ##48hMFC
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente