Recomandări #diez. Cursuri captivante pe care le poți urma în luna august pe Coursera

N6NK9J8V0A
Foto: Jan Vašek

Luna august, pe lângă evenimentele și festivalurile fierbinți, vine cu o serie de cursuri interesante, pe care le poți urma online pe Coursera. Nu ezita să continui să crești și să te autodezvolți. #diez a selectat câteva dintre cele mai interesante cicluri de lecții.

# Grammar and Punctuation

Este primul curs în această specializare și reprezintă o reîmprospătare a unor instrumente indispensabile scrisului bun. Scrierea este o abilitate și pentru a învăța o abilitate bine, trebuie s-o practici. Cursul durează 10 ore, în care veți însuși normele scrierii. În acest timp, veți urmări video scurte și apoi veți practica și discuta ceea ce ați învățat. Vă veți aminti regulile pe care le învățați în acest curs atunci când vă veți ciocni cu necesitatea de a scrie.

Data de începere: 7 august

Cursul este oferit de:  University of California, Irvine

Limba de predare: engleza

# Market and Competition in Pricing Strategy

Petreceți timpul analizând piața și veți putea influența prețurile și îmbunătăți marjele. În acest curs, veți învăța să implementați prețuri competitive și să evitați capcane juridice commune. Veți învăța, de asemenea, cum să anticipați, să influențați și să răspundeți mișcărilor de preț ale concurenților. Condusă de către facultatea Darden și experții Boston Consulting Group pentru stabilirea prețurilor globale, acest curs oferă o înțelegere aprofundată a prețurilor bazate și modul de utilizare a acestora pentru a capta venituri mai mari.

Data de începere: 7 august

Cursul este oferit de:  University of Virginia, BCG

Limba de predare: engleza

# Leading Innovation in Arts and Culture

Dezvoltat de David Owens la Universitatea Vanderbilt și personalizat pentru sectorul cultural cu Strategii Naționale de Arte, acest curs este conceput pentru a ajuta liderii culturilor să creeze un mediu în care ideile noi sunt împărtășite, evaluate, iar cele mai bune sunt implementate cu succes.

Data de începere: 7 august

Cursul este oferit de:  Vanderbilt University, National Arts Strategies

Limba de predare: engleza

# International Law In Action: Investigating and Prosecuting International Crimes

‘Investigating and Prosecuting International Crimes’ este al doilea curs din noua serie, organizată de Universitatea Leiden privind dreptul internațional în acțiune. Primul curs a vizat instanțele și tribunalele internaționale din Haga în general. Al doilea curs oferă o perspectivă asupra cunoașterii activității instanțelor și tribunalelor penale internaționale. Veți afla despre investigarea și urmărirea penală a infracțiunilor internaționale la Haga.

Data de începere: 7 august

Cursul este oferit de:  Universiteit Leiden

Limba de predare: engleza

# Boost Your Career with New Business Knowledge

Managementul bun este în egală măsură ceea ce cunoaști și abilitatea de a readuce aceasta în plan material. Indiferent de industria în care lucrezi sau în care îți dorești o carieră, o înțelegere de bază a principiilor financiare, de marketing și de luare a deciziilor și a altor aspecte fundamentale ale managementului te vor ajuta să-ți atingi obiectivele profesionale.

Data de începere: 7 august

Cursul este oferit de:  IESE Business School

Limba de predare: engleza

# Marketing Strategy for Entrepreneurs

Cursul începe cu arta de a analiza la rece clienții, apoi se trece treptat la segmentare, poziționare, concurența, strategia de marketing și expansiunea pieței. Curriculumul include teorii generale de marketing de bază, precum și probleme de marketing digital, marketing experimental și pivotare. Cursul include o serie de sarcini pentru a vă facilita învățarea – unele dintre ele obligatorii.

Data de începere: 7 august

Cursul este oferit de:  EIT Digital

Limba de predare: engleza

# Social Media in Public Relations

Începeți o călătorie în domeniul social media în relațiile publice și explorați dinamica și gestionarea social media și cum aceasta a schimbat relațiile publice. Veți examina impactul influenței digitale, relația dintre mass-media tradițională și socială, precum și unele capcane în utilizarea social media. Veți învăța, de asemenea, cum să cultivați și să gestionați relațiile în mediile sociale, să planificați și să gestionați conținutul online. Veți analiza, de asemenea, câteva modalități de măsurare și evaluare a campaniilor de social media.

Data de începere: 7 august

Cursul este oferit de:  National University of Singapore

Limba de predare: engleza

# The Music of the Beatles

Există multe cărți bune despre biografia trupei, mai multe conturi insider, care oferă o informațiile din spatele scenei, cărți care interpretează semnificația cântecelor și chiar cărți care cataloghează datele și oamenii, care au nemijlocit o legătură cu trupa. Acest curs va încerca să sintetizeze o mare parte din aceste informații prin relatări despre dezvoltarea legendarei trupe Beatles.

Data de începere: 14 august

Cursul este oferit de: University of Rochester

Limba de predare: engleza

Gender and Sexuality: Diversity and Inclusion in the Workplace

Ce este sexul? Ce este genul? Ce este sexualitatea? Ce înseamnă LGBTQIA? Cum sunt aceste concepte legate de locul de muncă? Cum s-au schimbat în timp înțelegerile noastre despre acești termeni și cum au afectat aceste schimbări munca și cultura? Pentru a vă ajuta să răspundeți la aceste întrebări importante, acest curs vă va prezenta câmpul incitant al genului și identitățile LGBTQIA. Vor fi folosite o serie de concepte, instrumente și metode interdisciplinare pentru a înțelege și a analiza modul în care identitatea ne modelează experiențele în cultură și la locul de muncă.

Data de începere: 14 august

Cursul este oferit de:  University of Pittsburgh

Limba de predare: engleza

# Marketing in a Digital World

Acest curs examinează modul în care instrumentele digitale, cum ar fi Internetul, smartphone-urile și imprimarea 3D, revoluționează lumea de marketing prin transferarea echilibrului de putere de la firme la consumatori. Marketingul într-o lume digitală este unul dintre cele mai populare cursuri de la Coursera cu peste 150.000 de studenți și este evaluat de Class Central ca unul dintre cele mai bune 50 de MOOC-uri ale tuturor timpurilor.

Data de începere: 23 august

Cursul este oferit de:   University of Illinois at Urbana-Champaign

Limba de predare: engleza

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente