Ce poți întâlni pe străzile orașului tău? Copii care râd, noroi sau teroare? Nici nu ne-am imaginat vreodată cât de diferit arată viața străzilor în diferite puncte de pe glob, iar participanții concursului EyeEm au făcut-o pentru noi.

EyeEm este o comunitate globală și o piață pentru fotografie și video pentru toți artiștii din lume. În prezent, este în mijlocul celui de-al patrulea și cel mai mare concurs de fotografie întâlnite până acum.

Cu peste 590.000 de cereri depuse de la 88.000 de fotografi din peste 150 de țări, concursul EyeEm a devenit cea mai mare competiție foto din lume.

Categoriile din acest an au inclus portrete, fotojurnalism și arhitectură, dar cel mai mare număr de depuneri au fost introduse în categoria „fotografie de stradă”. Mai mult de 136.000 de imagini au fost trimise în această categorie și judecate de un grup de profesioniști creativi.

Au fost aleși 20 de finaliști, iar câștigătorii vor fi anunțați în timpul Festivalului de Fotografie EyeEm, care se desfășoară la Berlin în perioada 15-17 septembrie.

Iată și pozele finaliștilor:

# Paris, Franța
#New York, SUA

#Bangkok, Thailanda

#Oslo, Norvegia

#Caracas, Venezuela

#New York, SUA
new york (4)

#Tokyo, Japoniatokyo (2)

#Lucena, Filipine
lucena

#New York, SUA

#Londra, Marea Britanie

#Myioshi, Japonia

#Davao, Filipine

#Offagna, Italia

#New York, SUA
new york

#St. Petersburg, Rusia

#New York, SUA

#Calcutta, India

#Nonthaburi, Thailanda

#New York, SUA

#Tokyo, Japonia

Cum crezi că ar arăta orașul tău la acest concurs?