INTELSTART este de 10 ani împreună cu voi pentru protecția proprietății intelectuale

10_ani_diez

10 ani reprezintă concomitent și un început și o experiență pentru INTELSTART, cel mai recunoscut brand în domeniul proprietății intelectuale.

INTELSTART este un nume comercial ales expres în varianta finală, datorită cerințelor Camerei Înregistrării de Stat, varianta inițială fiind INTELLECTUAL START. Soarta a decis ca în 10 minute să fie creată o altă denumire mai scurtă și, cum a arătat timpul, mai bună.

De 10 ani INTELSTART oferă soluții practice în domeniul creării, înregistrării și protecției mărcilor comerciale, designului industrial, dreptului de autor și a invențiilor. Am reușit să obținem încrederea a peste 2.000 de clienți atât naționali, cât și internaționali, din toate domeniile de activitate.

Clienții noștri, interesați de protecția proprietății intelectuale în Moldova, provin din următoarele țări: România, Rusia, Ucraina, Turcia, SUA, Indonezia, Germania, Polonia, Franța, Grecia, Marea Britanie și Emiratele Arabe Unite.

 

baner 2 in text

Pe parcursul timpului am creat proiecte cu care ne mândrim: Prima Campanie Națională Anticontrafacere și Antipiraterie, primul proiect naming NAMEMANIA, prima bursă intelectuală BURSA INTELECTUALĂ, cât și Concursul celor mai Recunoscute Mărci NOTORIUM.

Pentru noi, toate ideile pe care le-am promovat pe parcursul anilor au avut un singur scop bine determinat – PROMOVAREA CULTURII PROPRIETĂȚII INTELECTUALE ÎN MOLDOVA.

La atingerea acestui scop au contribuit partenerii companiei și anume: Camera de Comerț Americană, Camera de Comerț și Industrie Franceză, Organizația de Dezvoltare a Întreprinderilor Mici și Mijlocii, Asociația Națională a Tinerilor Manageri, EVENDA, BIZZ, School of Business Comunications, Клуб Молодых Бизнесменов, Agora, Unimedia, Allmoldova, #diez.

Obiectivele de viitor ale companiei sunt promovarea în continuare a proprietății intelectuale pe piața noastră, dezvoltarea proiectelor conexe domeniului dat și desigur oferirea serviciilor de asistență juridică în crearea, înregistrarea și protecția proprietății intelectuale.

Cu ocazia aniversării de 10 ani, până la sfârșitul lunii august oferim o reducere de 1.000 de lei la serviciile de naming, branding și de asistență la înregistrarea obiectelor de proprietate intelectuală.

Fiți alături de noi, urmăriți noutățile companiei, pe paginile de socializare www.facebook.com/Intelstart, https://www.facebook.com/Dasistgrafik și www.facebook.com/Notorium.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente