Vrei să înveți engleza în vacanță? Cele mai bune seriale britanice care pot fi ușor privite online

image-512

Se spune că orele de la școală și cursurile de limbi străine nu ajuta la fel de mult ca serialele în procesul de învățare a unei limbi. 90% din tineri învață limba engleză prin intermediul serialelor. Care sunt acele show-uri britanice ce îmbogățesc vocabularul și îmbunătățesc accentul, aflați mai jos.

#Game of Thrones

Nouă familii nobile luptă pentru a prelua controlul asupra tărâmului ficțional Westeros. Iron Throne este locul unde se văd liderii din fiecare familie. Însă odată cu The Great War, se sfârșește vara lungă, care a durat generații întregi. Iarna vine cu noi pericole și noi morți. Despre serial, spoilere și challenge-ul #diez aflați aici.

#Doctor Who

Doctor Who din rasa numită the Time Lords/Ladies a căror planetă este Gallifrey, călătorește prin timp și spațiu în nava sa spațială numită TARDIS (un acronim pentru Time and Relative Dimension In Space) cu mulți prieteni. Din când în când Doctor Who renaște într-o nouă formă. În noul sezon Doctor Who va fi jucat de o femeie, prima femeie în acest rol.

#The Crown

Serialul conceput de Netflix urmărește cronicile vieții Reginei Elizabeth II din anii 40 până acum. Show-ul începe cu o privire în interiorul vieții regale și în monarhia reginei care a urcat pe tron la doar 25 de ani, după moartea tatălui său, regele King George VI. Cu trecerea timpului, intrigile, romanele de dragoste și concidențele politice au schimbat cursul istoriei secolului 20. 

#The Last Kingdome

Acțiunea se petrece în Anglia în jurul anilor 800-900 A. D. Conflictul include vikingii care își doresc să acapareze mai mult pământ și englezii nativi sau mai bine-zis saxonii care își doresc să mențină puterea asupra pământului pe care îl posedă și să alunge vikingii de pe teritoriul Angliei. Personajul principal este ficțional, însă locul de naștere și dușmanii săi sunt reali, Ubba (Ubbe Lothbrok) și Guthrum.

#Poldark

După Războiul din America, Ross Poldark revine acasă și încearcă să își reconstruiască viața anterioară, se aventurează în crearea unui nou business, care îi crează noi dușmani și îi aduce o nouă dragoste când se așteaptă la ea mai puțin.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente