Viitorii arhitecți, designeri și ingineri sunt invitați să participe la un concurs în Germania. Premiul cel mare este de 6000 de euro

Foto: cdn.touropia.com

Fundația Bénéteau invită toți studenții la arhitectură, design și inginerie să participle la concursul de bursă și design. Scopul concursului din acest an – dezvoltarea unui catamaran.

Fundația Bénéteau se angajează să încurajeze și să promoveze protecția mediului în lumea iahturilor, construcțiilor și locuințelor, să prezinte moștenirea navală și să sensibilizeze opinia publică cu privire la aspectele legate de protecția mediului.

Această competiție este deschisă studenților care, începând cu 1 ianuarie 2016, sunt înscriși la o facultate de arhitectură, inginerie, design sau urmează cursuri la o școală de artă sau cursuri universitare relevante pentru obiectivul declarat.

Regulile pentru înscriere:

# Candidații pentru participare la concurs sunt persoane în vârstă de 16 ani sau mai mult (minorii trebuie să facă dovada permisiunii tutorelui legal).

# Doar o singură intrare pe persoană (același nume, aceeași adresă) este permisă pe întreaga durată a concursului.

# Candidații trebuie să furnizeze o fotocopie a carnetului său de student. Întreprinderea de fond Bénéteau își rezervă dreptul, în orice moment, de a solicita o copie a buletinului de identitate sau a pașaportului participanților sau o evidență a statutului civil, pentru a verifica vârsta participanților.

# Orice fraudă sau tentativă de fraudă în această competiție va duce la descalificarea participantului.

# Participanții pot intra individual sau în echipe. Dacă intră ca o echipă, trebuie să numească un lider care va fi singurul contact pentru întreprinderea de fundație Bénéteau. Conducătorul va fi responsabil pentru trimiterea formularelor de înregistrare și a copiilor carnetelor de student ale tuturor membrilor echipei. Numele echipei va fi numele liderului.

Premiile:

# Locul I: 6000 euro

# Locul II: 4000 euro

# Locul III: 2000 euro

Cum te înscrii?

# Trimite formularul prin e-mail, cu o copie a cardului de student, la următoarea adresă: concours.beneteau-at-gmail.com.

# Poți găsi formularul de înscriere aici.

Pentru mai multe informații despre fundație și concurs, accesează site-ul ofical al acestuia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Liuba Țobenco
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente