Vrei să înveți spaniola în vacanță? Cele mai bune seriale spaniole care pot fi ușor privite online

F4C

Cum să înveți spaniola ușor și distractiv? Cel mai util este să privești seriale cu subtitrare în spaniolă. Iată cinci seriale recomandate de echipa #diez.

#Extra

Acest serial este plasat pe YouTube și este special făcut ca să ajute oamenii să învețe spaniola (sunt și versiuni în limba germană, franceză și engleză). Acesta este similar cu cel mai popular serial american „Friends”, fiindcă istoria este centrată în jurul unui grup de prieteni din Barcelona. Un tip american, Sam, vine să stea cu două fete, Ana și Lola. Serialul este despre cum Sam încearcă să învețe spaniola și despre greșelile sale care îl aduc la neînțelegeri.

#Destinos

Un alt serial creat anume pentru studenții care vor să învețe limba spaniolă este „Destinos”. Este creat în 1990 și încearcă să învețe publicul spaniola în cheia telenovelelor. Caracterul central este Raquel Rodríguez, ce călătorește prin Spania, Argentina, Puerto Rico și Mexico ca să descopere secretul lui Don Fernando. Fiecare episod este acompaniat de exerciții de gramatică și cuvintele care trebuie învățate vor apărea pe ecran.

https://youtu.be/TvHLqgEcvJw

#En Terapia

„En Terapia” a debutat ca un show din Israel, dar a avut replici pe tot globul pământesc în SUA, România, Polonia, Japonia și Argentina. Serialul este centrat în jurul unui psihoterapeut care are patru pacienți pe parcursul săptămânii, despre care povestește psihoterapeutului său la sfârșitul săptămânii. Show-ul nu are acțiune, însă e bun pentru a învăța limba, pentru că se vorbește mult.

https://www.youtube.com/watch?v=4aIwipamG-E

#Cualca!

„Cualca!” cu Malena Pichot, o actriță de origine argentineană, este posibil de vizionat pe YouTube. Schițele scurte prezintă situații din cotidian. Aceste scurte episoade sunt bune pentru a aduna slang-ul argentinian al străzii și sunt vesele chiar dacă nu înțelegeți fiecare cuvânt.

#Malviviendo

Numele show-ului se numește „Traiul Prost”  care încorporează exact tema serialului. Acțiunea se petrece în Seville, „Malviviendo” urmărește viețile unui grup de prieteni într-un cartier ficțional din Los Banderilleros. Personajele consumă mult canabis și trăiesc experiențe de viață împreună. Chiar dacă serialul arată traiul prost al personajelor, el mai parodiază și seriale renumite ca  „Dexter,” „The X-Files” și „The Wire” . Serialul este pentru învățăceii mai avansați.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente