(foto) Un ghid neobișnuit din 10 imagini care vă arată cum să-i înfuriați pe locuitorii din diferite ţări ale lumii

Foto: designyoutrust.com

Dorești să știi ce le place și ce le displace oamenilor în funcție de țările lor? Un artist a creat 10 imagini perfecte care te vor ajuta să înțelegi tradițiile și obiceiurile multiculturale.

Cale este artistul din spatele popularului webcomic Things In Squares, care a creat o serie de desene care te vor ajuta să (eviți să) superi pe francezi, germani, mexicani, japonezi etc.

1#. Americanii: Dă-le o porție de mărime medie de mâncare sănătoasă.
7-122#. Francezii: Oferă-le numai sifon pentru a bea la masă.5-133#. Marțienii: Zi-le că planeta lor nu enici interesantă nici originală.
10-94#. Indienii: Lasă-i să mănânce numai cu mâna stângă. 
4-135#. Japonezii: Intră încălțat în casă. 3-146#. Mexicanii: Nu le da sosul picant.1-147#.  Canadienii: Fă o presupunere că sunt din SUA.8-118#.  Italienii: Rupe pastele înainte de a le fierbe.cultural-torture-comics-things-in-squares-cale-2-5975aa4488f04__7009#. Germanii: Impune-i să deseneze cercuri perfecte.6-1310#. Peruanii: Dă-le să mănânce ceviche chillian

9-11

Crezi că i-a reușit artistului să reprezinte esența acestor țări? Spune-ne în comentariile de mai jos ce i-ar scoate din pepeni pe moldoveni. 

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente