(foto) Rânduri la admitere și la Bălți. Sute de tineri au luat cu asalt Universitatea încă de la primele ore ale zilei

2

Astăzi, admiterea a demarat la toate universitățile din țară, inclusiv la Universitatea „Alecu Russo” din Bălți. De dimineață, sute de tineri au „asediat” universitatea pentru a se înscrie la una din cele patru facultăți, unde au oportunitatea să aleagă dintre cele circa 50 de specialități la ciclul de licență.

În paralel cu Comisia de admitere, amplasată în corpul V al USARB, în orașul Edineț, în incinta Gimnaziului „Grigore Vieru”, activează un centru mobil de admitere la Universitatea din Bălți, în special, pentru absolvenții liceelor din raioanele Edineț, Briceni și Drochia.

Secretarul Comisiei de admitere, conf. univ., dr. Igor Cojocaru, prorector pentru activitatea științifică, spune că procesul de înscriere la Universitatea din Bălți „a început activ”, numărul celor interesați în a-și depune dosarele la USARB fiind destul de mare chiar din primele ore ale dimineții. „Dacă deschiderea Comisiei de admitere era programată pentru ora 09.00, cu mult mai dimineață era deja format un rând destul de mare. Pentru a fluidiza numărul mare de solicitanți, am decis să deschidem două căi de acces pentru a facilita înscrierea”, a menționat Igor Cojocaru.

Comisia de admitere a SUARB are program de activitate de luni până vineri, de la ora 09:00 până la 17:00, sâmbătă de la 09:00 până la 14:00. Admiterea 2017 are loc în perioada 24-31 iulie.

Candidații pot găsi informații utile despre admitere pe site-ul Universității, pe Forumul la tema admiterii, precum și în Grupul public de pe Facebook – Admitere USARB.

1 2 5

Taguri: #Admitere 2017
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente