(foto) Mașinile Yandex Taxi pot fi observate pe străzile Chișinăului. Ce presupune versiunea rusească a Uber-ului

yandextaxi
Foto: Photo Credit: Dumitru Ciorici

Potrivit surselor celor de la TV8, Yandex.Taxi, platforma rusească care facilitează găsirea taxiurilor disponibile, va fi lansată până la sfârșitul lunii iulie și la Chișinău.

Utilizatorii aplicației vor putea achita pentru călătorii cu ajutorul cardului bancar. Acest lucru va fi disponibil la scurt timp după lansare. Totodată, rămâne a fi un secret și politica de preț percepută pentru călătorii și dacă va exista un program de reduceri pentru clienții fideli.

Nu se cunoaște nici cantitatea mașinilor care vor opera prin intermediul aplicației, dar se cunoaște că se va lucra exclusiv cu parcurile de taxi deja existente pe piață. Mai multe detalii vedeți pe TV8.md

yandextaxi1

Yandex este o companie de tehnologie din Rusia specializată în produse şi servicii de Internet. Yandex operează cel mai mare motor de căutare din Rusia, care are o cotă de 65% din piaţă în ţară.

Într-o declaraţie de presă comună, Yandex şi Uber au transmis că vor fuziona în Rusia, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia şi Kazahstan pentru a crea o nouă companie care va opera în 127 de oraşe, acord care se aşteaptă să fie finalizat în al patrulea trimestru.

Grigorii Duca
Grigorii Duca
Photo Credit: Dumitru Ciorici
Photo Credit: Dumitru Ciorici
Photo Credit: Allmoldova
Photo Credit: Allmoldova
Photo Credit: Allmoldova
Photo Credit: Allmoldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente