Game of Thrones. Majoritatea oamenilor au vizionat premiera sezonului şapte folosind mijloace ilegale. HBO avertizează în privința pirateriei

sansa-731×411

Primul episod al celui de al şaptelea sezon al celebrului serial Game of Thrones a înregistrat audienţe record, însă majoritatea celor care au vizionat mult aşteptatul episod au făcut-o prin metode ilicite, relatează The Independent.

Potrivit audienţelor, peste 16 milioane de oameni din SUA şi aproape trei milioane din Marea Britanie au urmărit primul episod al serialului pe canalele oficiale. Cu toate acestea, numărul impresionant de oameni care au urmărit serialul pe canalele oficiale este mult mai redus decât al celor care au preferat să îl vizioneze pe reţele piratate.

Conform cifrelor emise de MUSO, peste 90 de milioane de oameni au ales să urmărească premiera acestui sezon pe canale ilegale.

Cei de la Bussines Insider au realizat un studiu din care a reieşit că 78 de milioane de oameni au urmărit serialul pe site-uri ilegale, iar aproximativ 15 milioane de oameni l-au descărcat de pe torente. Conform datelor furnizate de MUSO, în SUA s-au înregistrat peste 15 milioane de vizionări ilegale, în Marea Britanie peste 6,2 milioane, iar în Germania aproape 5 milioane.

Astfel, în Marea Britanie şi în SUA peste 21 de milioane au vizionat premiera acestui sezon a Game of Thrones ilegal, raportat la doar 19 milioane de oameni care au vizionat episodul pe canalele oficiale.

Faptul că Game of Thrones este vizionat de milioane de oameni prin intermediul metodelor ilegale nu este o surpriză, iar HBO, a iniţiat deja o campanie care vizează site-urile piratate, avertizând furnizorii de internet în privinţa site-urilor care practică pirateria.

Dacă încă nu ai ai văzut al 7-lea sezon, vezi și aproape toate spoilerele pe care trebuie să le știi înainte de a-l urmări.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente