Vrei la mare două săptămâni ca să fii student de probă? Iată ce oportunitate îți oferă Tinerii Moldovei

Constanta

Vara asta, Tinerii Moldovei îți oferă oportunitatea de a gusta din viața de student la una dintre universitățile din România. Dacă încă nu știi încotro să o apuci după liceu, ce vrei să devii sau, mai bine zis, la ce vrei să renunți, pentru că, de cele mai multe ori, problema nu e în faptul că nu știm ce vrem, ci în aceea că le vrem pe toate sau aproape pe toate, ai șansa să afli!

Dacă ești încă elev, poți fi student în perioada 25 iulie-3 august  la Maritime Summer University, organizată de prietenii de la Liga Studenților de la Universitatea Maritimă, aplicând până pe 21 iulie și plătind taxa de participare în valoare de 350 de lei românești până pe 22 iulie. Se asigură 3 mese pe zi și cazare pentru cele 10 zile, precum și toate cheltuielile acoperite.

Veți experimenta viaţa de student în cadrul UMC.  Vei merge la cursurile pe care le dorești și care te interesează cu adevărat, te vei convinge de utilitatea și eficiența lor, vei învăța și vei susține examene, vei rămâne cu restanțe sau vei obține cele mai bune rezultate (depinde de tine), vei merge la training uri, vei cunoaște o mulțime de oameni interesanți, te vei distra nopțile alături de tineri la fel ca tine, vei trăi la cămin, îți vei face prieteni, vei organiza baluri ale bobocilor și vei simți pe propria piele ce înseamnă să fii student la o universitate din România!

Programul , în cele 10 zile petrecute la Constanța, cuprinde, printre cursuri, și activităţi desfăşurate la Baza Nautica a universității, precum: yachting, canoe, jocuri marinăreşti sau prevenirea şi lupta împotriva incendiilor la bordul navei. Veți avea de asemenea ocazia să faceți plajă, să descoperiți oraşul, vizitând obiective turistice ale Constantei, programul incluzând vizite la Muzeul Marinei, Planetariu, Microrezervatia şi Expoziţia de păsări exotice,  Centrul Vechi, dar beneficiați şi de un tur al Portului Constanţa.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente