Opoziția pregătește un nou protest de amploare. Pe 30 iulie se va protesta din nou împotriva guvernării

Protest 20.07 (260)

După 2 zile în care au protestat la Parlament și Președinție, partidele de opoziție anunță o nouă manifestație de protest, care va avea loc la 30 iulie. De această dată formațiunile din opoziție pregătesc o manifestație mai amplă, care se va desfășura duminică, 30 iulie, cu începere de la ora 12:00.

Liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, s-a adresat societății civile din România: „În condițiile în care europenii critică acest sistem mixt, noi îl adoptăm. Societăți civile din România îi cerem să ia act de declarațiile Premierului român, care a salutat modificarea sistemului, asta când România îl critică. Vom demonstra generațiilor că suntem tari. Noi nu cedăm!”.

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a spus: „Să nu-i lăsăm pe cei care speculează în continuare că ceea ce s-a făcut ieri este în interesul cetățenilor. Noi avem sprijinul și confirmarea poporului care știu ce-i democrația. Noi suntem oameni conștienți și ne vom apăra democrația până la capăt. Să ne încurajăm să fim auziți până la Bruxelles. Cauza noastră e una corectă. Jos mafia de la guvernare!”.

Protestatarii au făcut invitație Premierului român și Președintelui țării să vină să discute cu ei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente