(video) Plătește online în Moldova – sigur și rapid cu portmoneul Paynet

plati-online-in-moldova

În era tehnologiilor digitale și a lumii virtuale, cel mai probabil că vei avea nevoie la un moment dat de un portmoneu electronic.

De fapt, cel mai probabil deja ai avut nevoie de unul, fie pentru a efectua plăți online în Moldova, fie pentru achitarea serviciilor online sau unele achiziții în magazinele virtuale, de aceea ai dori să știi care este cea mai bună opțiune.

Paynet este soluția ideală pentru efectuarea acestor operațiuni și mai mult. Vei fi încântat să afli că datorită portmoneului electronic Paynet, vei putea de asemenea achita facturile online, oriunde în Moldova!

Adio rânduri interminabile, ghișee ocupate și probleme cu termenul achitărilor, din lipsa de timp!

Evident, nu ai timp de cheltuit cu proceduri complicate și interminabile. Paynet propune o înregistrare gratuită, doar cu numărul de telefon. Procedura nu poate fi mai simplă decât atât! Nu ai nevoie decât de câteva minute și un număr de telefon, pentru a intra în comunitatea Paynet.

Cu portofelul online Paynet totul devine ușor – este simplu de înregistrat și efectuat plăți în timp util, comod – uiți de cozile interminabile sau inconveniențele legate de programul de lucru, ai împreună toate serviciile, disponibile la orice oră, sigur – cu 2 factori de autentificare securizată, siguranța banilor tăi este garantată. Obții un portofel online, dar și un card de reduceri, valabil în rețeaua noastră de parteneri.

Portofelul tău este accesibil la orice oră. Poți plăți în regim online facturi sau servicii, poți primi notificări, transfera ușor, planifica tranzacții și programa plățile din timp, scăpând de griji.

Reîncărcarea portofelului poate fi făcută ușor, în 124 de filiale bancare, peste 1000 de filiale poștale sau la unitățile partenerilor (peste 300 în toată Moldova), vezi aici toate locațiile: https://paynet.md/home/topup,

Retragerea banilor și utilizarea portofelului online sunt la fel de simple. Poți primi extrase, la dorință, pentru a-ți monitoriza eficient cheltuielile și a-ți examina tranzacțiile. Cu Paynet, este mai ușor să îți controlezi bugetul!

În același timp, cardul de reduceri îți dă posibilitatea de a economisi inteligent, deoarece odată cu fiecare cumpărătură primești bonusuri, care se adună. Ulterior, aceste bonusuri pot fi folosite în oricare dintre locațiile partenerilor Paynet, ceea ce este pur și simplu fenomenal. Ești liber să uiți de multitudinea de carduri diferite, imposibil de utilizat decât într-o nișă îngustă și care fie trebuie folosite la infinit până a strânge o sumă utilizabilă, fie oferă reduceri infime doar pentru cheltuieli mari.

Cu Paynet, strângi bonusuri de peste tot în rețeaua de parteneri, dar alegi singur unde să le folosești. O posibilitate unică! Mai mult, ai două opțiuni de utilizare a cardului – poți instala aplicația și obține cardul virtual, sau poți opta pentru versiunea clasică, cardul fizic.

Există atâtea opțiuni în comunitatea Paynet, încât fiecare va găsi ceva util pentru sine. Atât aplicația, cât și cardul de reduceri și portofelul în sine sunt perfect funcționale, mereu optimizate și totdeauna disponibile. Paynet este șansa ta de a economisi, atât timp, cât și resurse financiare, într-un mod sigur, rapid și eficient. În sfârșit, obții ușor și gratuit soluția universală pentru necesitățile tale în lumea online, cu minim de efort și maximum de beneficii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente