Recomandări #diez. Evenimente care-ți vor transforma o zi de vineri obișnuită într-una colorată și interesantă

8YA3LEB4WB
Foto: Marvin Meyer

Am trecut deja de mijlocul lui iulie! Vara trece repede, iar ca să savurăm din cât a mai rămas, trebuie să profităm la maxim de tot ce ne oferă sezonul estival. Dacă nu ești în vacanță, iată câteva evenimente interesante care-ți pot transforma o zi de vineri obișnuită într-una colorată și distractivă!

 

# Lecții de cinema cu regizorul Dorian Boguță

TIFF Chișinău invită la discuții cu Dorian Boguță. Actor, regizor și trainner de actorie de film, Dorian, alături de Dragoș Bucur și Alexandru Papadopol au înființat Școala Actoriedefilm.ro. Intrarea la eveniment este gratuită, iar mai multe detalii găsești aici.

# Drawing Power

Cum reflectă ilustrațiile realitățile politice? Care este potențialul desenului în comparație cu textul și fotografia? Cu strategii narative precum cartografierea și storyboarding vom reflecta reprezentarea puterii în spațiul public, zonele de conflict social și a stării politice din Chișinău. Vino la un curs cu artistul Thomas Rustemeyer din Germania. Adu cu tine pixuri și hârtie. Vezi toate detaliile pe facebook. 

# Dendrarium Yoga 

Dacă vrei să ai parte de un sfârșit de săptămână relaxant, vino seara, la ora 19.00, în parcul Dendrariu și ia-ți doza de energie de la natură. Tot de ce ai nevoie este un covoraș de yoga și mult calm. Detalii, pe facebook. 

# Canoe pe râul Nistru cu înnoptare pe insulă

Evenimentul este o tură de canoe pe râul Nistru, pentru cei cu un grad mic-mediu de experiențî în camping, obișnuiți cu dormitul în cort şi compactarea la maxim a bagajelor. Nu este un traseu greu, grupul e constituit din 9 participanţi și mai sunt 2 locuri libere. Așa că dacă te grăbești, poți merge și tu în excursie. Care este traseul și ce include călătoria, află aici.

# Concert cu Irina Rimes

Dacă ești fan al artistei sau pur și simplu vrei să te distrezi la un concert sau mergi la un pool party, vino mâine la concertul live al Irinei Rimes. Prețul unui bilet este de o sută de lei, iar evenimentul va avea loc pe malul lacului Ghidighici. Mai multe detalii, pe facebook.

# Bassul Capricios cu Alex Calancea

Un alt concert, de această dată în Chișinău și nu în aer liber, dar într-un local din Capitală va avea loc mâine începând cu ora 20.00. Alex Calancea alături de trupa lui va demonstra cum reușește să mânuiască cu iscusință o chitară bass. Dacă vrei să mergi, intră aici și află tot ce te interesează.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente