Participă la un concurs de caricaturi politice și nu rata șansa să câștigi 10 000 de dolari

timthumb

Ești pasionat de pictură și te interesează politica? Orice profesionist este eligibil pentru a intra în competiția de caricaturi politice publicate în orice sursă și în orice limbă. Competiția Națiunilor Unite / Ranan Lurie este acum deschisă pentru înscrieri.

Înscrierile trebuie să reprezinte munca efectuată de la începutul lunii septembrie 2016, până la 15 octombrie 2017, reflectând importanța demnității umane, respectul reciproc și prietenia dintre națiuni, precum și considerentele economice și responsabilitățile de mediu.

Organizația Națiunilor Unite a stabilit acest concurs anual din 2005, după cartoonistul politic Ranan Lurie, pentru a promova cel mai înalt standard de excelență în desene animate politice.

Fondul total de premii pentru anul 2017 este de $18.000, dintre care $10.000 sunt rezervate pentru Premiul I. Plachetele vor fi, de asemenea, acordate primelor trei cele mai bune desene animate și celor zece mențiuni onorabile.

Criteriile de jurizare principale sunt: standarde înalte profesionale în artă, analiza politică a evenimentelor, proiecția viitoarelor evenimente, umorul, reflectând totodată spiritul și principiile Națiunilor Unite.

Regulile detaliate ale concursului pot fi studiate aici.

Comitetul solicită ca toate intrările să fie conforme cu limitele și dimensiunile menționate înainte de a putea fi luată în considerare orice decizie a juriului. Toate exponatele trebuie să includă o biografie cu o lungime de maximum 75 de cuvinte, scrisă în limba engleză clară și să fie însoțite de o imagine a participantului.

Formularul de înscriere trebuie imprimat direct de pe computer și trimis prin poștă cu materialele specificate în regulile competiției.

Pentru mai multe detalii și informații, accesează site-ul oficial al concursului.

Autoare: Liuba Țobenco

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente