(foto, video) Pentru toți Jedi din lume va fi deschis un nou hotel Star Wars. Unde se va afla și cum va arăta noua stațiune de lux

3

Dacă ai visat mereu să lupți cu forțele Imperiului Galactic, acum ai posibilitatea să pui fanteziile în viață în noul hotel Star Wars. Din păcate (sau din fericire) acesta nu va fi „in a galaxy far, far away”, ci în Orlando și Anaheim, SUA.

Camerele sunt proiectate să arate ca niște cabine dintr-o navă spațială, iar priveliștea de după geam va fi „cosmosul”.

Bob Chapek, președintele Walt Disney Parks & Resorts, a confirmat știrile și a spus că hotelul va fi o experiență fascinantă care le permite oaspeților să meargă în aventuri într-o navă spațială autonomă.

Într-o declarație publicată pe blogul Disney Parks, Chapek spune: „Din clipa în care vei ajunge acolo, vei deveni parte a unei povestiri despre Star Wars. Vei fi imediat cetățean al galaxiei și vei experimenta totul, inclusiv costumația potrivită. Odată ce vei părăsi Pământul, vei descoperi o navă stelară de dimensiuni reale, cu personaje, povestiri și aventuri care se desfășoară în jurul tău.”

Detaliile sunt puține, dar se știe că noua stațiune de lux va permite oaspeților să interacționeze cu personaje și că hotelul va avea, de asemenea, o zonă de piscină, un parc acvatic și un centru de fitness. Desigur, această experiență captivantă probabil nu va veni ieftină. Rapoartele anterioare spun că o ședere de 2 nopți ar putea costa până la 1 000 de dolari per oaspete.

Disney a creat și un tur virtual al viitorului hotel și teren tematic.

Anunțul a fost făcut la expoziția anuală D23 din Anaheim, unde a anuțat și cum va arăta noul teren – acum numit Star Wars: Galaxy’s Edge. Dimensiunile parcului vor fi de 56 656 metri pătrați, ceea ce îl face cel mai mare teren tematic din lume, a declarat Disney.

Star Wars: Galaxy’s Edge se va deschide în 2019 la ambele locații ale Disney din Orlando și Anaheim.

1 2 3

Autoare: Liuba Țobenco

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente