Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-ar fi sinucis

GettyImages-494275918-920×584
Foto: timeincuk.net

Chester Bennington, solistul formației rock americane Linkin Park, a murit joi într-o aparentă sinucidere, informează EFE și Reuters, scrie Agerpres.

Site-ul TMZ, citând surse din cadrul poliției, a relatat că Bennington, în vârstă de 41 de ani, s-a spânzurat. El a fost găsit astfel cu puțin înainte de ora locală 09:00 într-o reședință a sa din Palos Verdes, în apropiere de Los Angeles. Potrivit unui purtător de cuvânt al poliției, ofițeri au fost trimiși la o adresă din Palos Verdes joi dimineața devreme.

„Șocat și trist, dar este adevărat. O declarație oficială va apărea imediat ce vom avea una”, a scris pe Twitter Mike Shinoda, colegul său de la Linkin Park.

Chester Bennington a fost căsătorit de două ori și are șase copii. Cântărețul avea probleme cu drogurile și alcoolul de ani de zile și a mărturisit a intenționat să se sinucidă după ce a fost abuzat de un adult când eram copil, scrie EFE.

Muzicianul a avut o relație foarte strânsă cu Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden, care de asemenea s-a sinucis prin spânzurare în luna mai și care ar fi împlinit joi, la 20 iulie, 53 de ani.

Linkin Park este una dintre trupele americane de rock alternativ cele mai cunoscute din ultimele decenii. Fondată în 1996, în California, cariera trupei a luat avânt în anul 2000 cu albumul ‘„Hybrid Theory”, care a inclus hituri precum „In the End” și „Crawling”. Cel mai recent album al formației, One More Light, a fost în topul Billboard 200 la începutul acestui an.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente