(video) Moldovenii uită în troleibuz plase cu cartofi sau pești de 15 kg. Conducătorii și taxatorii povestesc de ce își iubesc meseria

Безымянный

După succesul obținut în urma lansării primului video, echipa HY NO ROCK vine cu un nou episod, de data aceasta eroi au devenit conducătorii și taxatorii de troleibuze. Aceștia au acceptat provocarea și au relatat despre profesia lor în termeni de istorioare hazlii.

Dacă suntem obișnuiți să vedem lucrurile doar din perspectiva pasagerilor, HY NO ROCK ne-a oferit oportunitatea să cunoaștem și cealaltă fațetă a unei călătorii cu transportul public urban. Află de ce le place meseria lor, cu ce vedete au mers, care este partea cea mai dificilă și ce istorioare deosebite au să relateze conducătorii și taxatorii de troleibuze.

„Vara ești ca în Paris, toate parfumurile care le dorești.”

„Se urcă un domn de la piață cu un pește mare de vreo 15 kg, când ajung la stația terminus șădi peștele, cum să te dai jos fără peștele de 15 kg?”

Fraze înaripate, încărcate cu o doză puternică de amuzament sau negativism sunt nevoiți să asculte în adresa lor, conducătorii și în deosebi taxatorii de troleibuze, în contextul, în care, cei care au ales să călătorească cu transportul public nu doresc să achite taxa.

„Ei șî și dacă n-a să achit o stație?”

„Băi, și duși cartoafe?”

„Nu-ni plași di tini.”

„Ei da și, mă duși în schinari?”

„Скажите пожалуйста, а у Штефана стоит?” (Spuneți-mi vă rog, dar la Ștefan stă?)

„HY NO ROCK și achitați taxa la timp.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente