(video) Câștigă un grant de până la 10.000 de dolari pentru un proiect în domeniul educației online

Workplace Of A Designer In Flat Design
Foto: axiomdesigns.com

Îmbină experiența de drumeții și vizitarea obiectivelor turistice din zonele frumoase ale Munților României – Poiana Brașov cu proiectarea metodelor inovatoare și atractive de predare a diferitelor module de Comunicare Digitală. DigiComNet organizează o tabără cu privire la educația online.

Dacă ai o pasiune pentru tehnologie sau design și/sau ai o experiență de lucru în domeniul educației, ar trebui să te înscrii la Online Education Camp. Participanții selectați urmează să formeze echipe în cadrul cărora vor colabora și vor conlucra cu mentorii pentru a se pregăti de concurs. Ulterior echipele vor prezenta proiectele juriului expert, care va dezvălui câștigătorul.

Participanții proiectului dat vor fi selectați din diverse domenii, cum ar fi:

  • Tehnologie/Dezvoltare
  • Design Grafic
  • Educație
  • Editarea Video/Video Blogging

După elaborarea și implementarea cu succes a conceptului proiectului, echipa câștigătoare va primi fonduri inițiale (de până la 10.000 USD) de la DigiComNet pentru a-și implementa proiectul care va fi tradus în diferite limbi pentru a răspândi online cunoștințele de comunicare digitală.

Doritorii de a se înscrie în cadrului taberei de vară, care va avea loc între 10-13 august, trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18-30 ani.

Tabăra de Educație Online este susținută de Digital Communication Network care acoperă toate costurile programului. Pentru mai multe informații accesați apelul oficial. Te poți înscrie AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente