Ești profesionist în domeniul IT? Învață la un eveniment cum să faci față riscurilor juridice

IT_LEGAL_rom

Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC) în parteneriat cu compania de consulting Brodsky Uskov Looper Reed & Partners” invită profesioniștii și companiile din domeniul tehnologiilor informaționale la un eveniment dedicat provocărilor din acest mediu de afaceri specific. Evenimentul cu genericul ”Riscurile juridice din domeniul IT” va avea loc pe 27 iulie, cu începere de la ora 18.00, și va fi găzduit de Centrul de Excelență în Domeniul TIC Tekwill.

„În ultimul timp, tot mai des apelează la serviciile companiei noastre clienți din domeniul IT. Vor să înțeleagă specificul sistemului de impozitare prevăzut pentru companiile IT sau sunt preocupați să-și legalizeze afacerea  ca liber profesioniști.  Pe de altă parte, sunt o mulțime de aspecte juridice legate de importul și exportul serviciilor IT, care ni se încredințează de către companiile începătoare și de prestatorii de servicii IT deja recunoscuți pe piața noastră și nu numai. Interesul în creștere pentru astfel de subiecte ne-a motivat să organizăm un eveniment special, dedicat profesioniștilor și companiilor de profil, unde să punem în discuție cât mai detaliat provocările și riscurile de ordin juridic și financiar din sectorul IT”, a specificat Ivan Țurcan, Senior Lawyer, partener în cadrul companiei „Brodsky Uskov Looper Reed & Partners”.

Alături de Ivan Țurcan, în calitate de speaker al evenimentului, va mai evolua și Andrei Jizdan, specialist contabil principal în cadrul aceleiași companii. Întrucât scopul principal al evenimentului este generarea sugestiilor pentru îmbunătățirea mediului de afaceri, agenda acestuia acoperă o arie importantă din cultura generală a unui om de afaceri bine instruit: de la construirea relațiilor cu clienții, gestionarea datelor cu caracter personal, la principii generale de impozitare a companiilor din Republica Moldova, avantaje și dezavantaje ale înregistrării în calitate de subiect al impunerii cu TVA și altele.

Costul biletului constituie 100 lei. Înregistrarea participanților se face online aici.

Pentru a eficientiza eforturile comune ale organizatorilor și participanților, persoanele interesate sunt rugate să trimită în prealabil întrebările și subiectele pe care ar dori să le pună în discuție în cadrul evenimentului, accesând acest formular.

Evenimentul este organizat cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente