La La Play promovează accesul la artă pentru toți oamenii. Tinerii din proiect și-au propus să ofere o oră de muzică clasică pentru 36 de suflete, tineri minori ce își ispășesc pedeapsa în Penitenciarul nr. 10 Goian. Prin acest eveniment tinerii La La Play vor să fie alături de ei, să-i cunoască și să le dăruiască speranța într-o lume mai bună.

Proiectul „La La Play” înseamnă prima expediție de muzică clasică realizată în Moldova. 15 tineri, dintre care nouă muzicieni și cinci jurnaliști vor traversa 1.600 de km pentru a reflecta prin muzică clasică opt subiecte sociale.

Turneul va marca centenarul compozitorului Dinu Lipatti, unul dintre cei mai mari pianiști din toate vremurile: #discoveringLipatti.

La La Play este un proiect marca MNYO conceput de Andriano Marian, alături de Adrian Ianovici și Eugen Țarălungă.

Proiectul La La Play este integrat în ediția a șaptea a concertelor de vară Moldovan National Youth Orchestra, urmând ca până la finele lunii august să fie realizate 20 de evenimente în Moldova, România, Germania.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

Partener general: Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare
Parteneri Principali: Ministerul Tineretului și Sportului; Kaufland; Institutul Cultural Român la Chișinău ”Mihai Eminescu”; Ministerul Culturii
Parteneri: Uniunea Europeană; Oficiul ONU pentru Drepturile Omului.
Sponsori: Gas Natural Fenosa, Vinăria din Vale, Înghețată Sandra
Partener Media General: TVR Moldova
Parteneri Media: Diez.md; Radio Europa Liberă; Canal Regional.
Partener media local: Radio Pro Mingir
Imagine: KINOM
Proiect marca MNYO