„Foc la ghete pe biciclete”: Participă la un tur caritabil cu bicicleta și susține cauza Hospice Angelus Moldova

foto invent(1)

Pe 22 iulie, începând cu ora 08.30, la Chișinău se dă „foc la ghete” pentru participanții care vor să se alăture turului pe biciclete organizat de Hospice Angelus Moldova. Evenimentul este unul caritabil și își dă startul din Chișinău (Metro 1, Râșcani). Destinația finală a turului este satul Isacova din raionul Orhei. 

Distanța tur-retur este de 94 de km. Coloana va fi securizată de Poliție și asigurată cu o ambulanță. Vor fi două stopuri în parcurgerea traseului până la Isacova și unul la întoarcere. La opriri, toți bicicliștii vor fi asigurați cu apă, energizante, biscuiți și ciocolată. Destinația finală a traseului este Centrul Pediatric de Îngrijiri Paliative „Casa Angelus” din Isacova. Echipa Hospice Angelus îi va întâlni pe participanți cu un mini-concert în aer liber, dar și cu un picnic.

La eveniment se pot înscrie toți cicliștii profesioniști și/sau amatori. Persoanele care vor să participe la acest tur trebuie să facă o donație de 500 de lei. Participanții pot aduna această sumă de la susținători pentru a se înregistra la tur și pot veni cu donații colective. Participantul care va reuși să colecteze și să doneze cât mai multe fonduri în susținerea cauzei Hospice Angelus Moldova va primi Cupa de Onoare Hospice Angelus Moldova și va fi invitat la toate evenimentele organizate de fundație, numele lui figurând în lista susținătorilor de onoare.

Scopul acestui eveniment este de a colecta fonduri pentru a asigura continuitatea prestării serviciilor de îngrijiri paliative de înaltă calitate, dar și de a sensibiliza oamenii cu privire la importanța și necesitatea îngrijirilor paliative.

Serviciile prestate de FFMS „Angelus Moldova” sunt absolut gratuite, iar pentru menținerea lor, membrii organizației sunt mereu în căutare de surse financiare. O modalitate de a atrage fonduri sunt evenimentele caritabile pe care aceștia le organizează lunar.  Fundația Filantropică Medico-Socială „Angelus Moldova”, cu numele scurt HOSPICE Angelus, este primul centru de Îngrijiri Paliative din mun. Chișinău și cel mai mare prestator de servicii medico-sociale pentru pacienții cu boli incurabile, progresive și avansate cu prognostic limitat de viață, sub 12 luni, din Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente