Ai participat la o oportunitate oferită de Erasmus+? Spune-ți experiența printr-o fotografie și înscrie-te la un concurs online

sam_0556

ERASMUS+ Youth Info Centru în Moldova provoacă tinerii și lucrătorii de tineret, care au participat la oportunitățile oferite de programul Erasmus+: Youth in Action, să se înscrie la concursul online intitulat „What is plus in my Erasmus+ Youth mobility Experience”. 

Pot participa:

# Tinerii care au participat la o mobilitate de tineret Erasmus+, cum ar fi Youth Exchange sau European Voluntary Service;

# Lucrătorii de tineret care au participat la o mobilitate pentru lucrătorii de tineret Erasmus+, cum ar fi Training Course, Seminar, Study Visit, Contact Making Event sau Job Shadowing.

# Participanţii la concurs trebuie să dea Like şi Follow paginii noastre oficiale de Facebook.

Regulament:

# Cei care își doresc să participe în concurs trebuie să expedieze o fotografie realizată în cadrul unui proiect Erasmus+: Youth in Action, însoțită de un scurt text de 120 de cuvinte care să răspundă la întrebarea „What is plus in my Erasmus+ Youth mobility Experience?” la adresa [email protected] cu titlul mesajului – Concurs Erasmus+.

# E-mail-ul expediat trebuie să includă și următoarele detalii: numele şi prenumele candidatului, date de contact (email şi telefon mobil), organizaţia din Moldova din partea căreia aţi participat la proiect, tipul şi denumirea proiectului, țara și perioada proiectului (de exemplu: Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM”, Training Course „RRR in Youth Projects”, România, 1-9 iulie 2017).

# Un candidat poate expedia mai multe fotografii, cu condiţia că ele sunt de la diferite proiecte Erasmus+: Youth in Action.

# Erasmus+ Youth Info Centru în Moldova va crea un album pe pagina sa oficială de Facebook, dedicat acestui concurs în care va plasa toate fotografiile însoțite de descriere.

# Zece persoane, istoriile cărora vor acumula cel mai mare număr de like-uri vor participa la un curs de instruire organizat de Erasmus+ Youth Info Centru în Moldova şi vor putea să se implice în calitate de voluntari la evenimentul de promovare a programului Erasmus+: Youth in Action din 12 august 2017.

# Perioada desfășurării concursului este 17 – 25 iulie 2017.

Premii:

Locul I – o geantă, un maiou şi chipiu personalizate;
Locul II – o cană, un maiou şi chipiu personalizate;
Locul III – un maiou şi chipiu personalizate;
Primii zece câștigători vor primi câte un stilou, carnet şi alte materiale promoţionale.

ERASMUS+ Youth Info Centru în Moldova reprezintă un centru informaţional gestionat de Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM” cu suportul SALTO EECA, ce are drept scop informarea tinerilor şi organizaţiilor de tineret despre oportunităţile programului Erasmus+, precum şi susţinerea organizaţiilor în implementarea calitativă a proiectelor Erasmus+: Youth in Action.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente