Se anunță o zi de duminică relaxantă. Profitați de vară, distrați-vă!

#1. Yardsale! Fluturi în stomac!

Locul – curtea Muzeului de Etnografie, deja îndrăgită de oaspeți încă de anul trecut. Fluturi în stomac! O fi vorba despre mâncare? Sau despre dragoste? Sau despre dragostea pentru mâncare? Un lucru este cert – e despre dragostea pentru YARDSALE! La ora 13:00, detalii în eveniment.

#2. Starcraft Competition #2

La iHub la ora 14:00, detalii pe Facebook.

#3. La La Play în Ring de Box

La La Play vine în vizită la centrul boxului moldovenesc – Școala Sportivă Republicană de Box din Grimăncăuți, Briceni, ce a adus în palmaresul național 2 medalii obținute la Jocurile Olimpice.

„Dorim să promovăm educația prin excelență a tinerilor sportivi și să le mulțumim pentru faima adusă Moldovei la cele mai importante evenimente sportive naționale și internaționale. Ringul sportiv va uni tinerii din domeniul sportului și muzicii și va găzdui în aer liber un meci de box și un concert de muzică clasică. De asemenea veți putea admira expoziții artistice ale sătenilor locali” spun organizatorii. Intrare Liberă, la 17:00, detalii în eveniment.

#4. UITe Mafia Club: CXV (No Bull Edition)

Mafia este un joc social prin intermediul caruia iti dezvolti capacitatile analitice și controlul propriilor emoții. La 18:00, la Monin Cafe, detalii pe Facebook.

#5. Planeta Maimuţelor: Războiul 3D

O națiune de primate extrem de evoluate genetic, condusă de Caesar, intră într-un amplu conflict armat cu oamenii. Detalii pe pagina oficială.