Participați la un workshop cu un artist din Germania pentru a afla cum reflectă ilustrațiile realitățile politice

thomas

Cum reflectă ilustrațiile realitățile politice? Care este potențialul desenului în comparație cu textul și fotografia? Cu strategii narative precum cartografierea și storyboarding se va reflecta reprezentarea puterii în spațiul public, zonele de conflict social și a stării politice din Chișinău.

În excursiile de pe teritoriu veți discuta codurile și metodele vizuale locale de cercetare, desen și interpretare. Sunteți rugați să aduceți material personale precum pixuri și hîrtie.

Thomas Rustemeyer (*1984) este un artist și architect stabilit în Karlsruhe, Germania. În activitatea sa el se focusează pe întrebările sociale și politice ale orașelor, a spațiului public și a orașelor viitorului. El realizează desene, expoziții și publicații într-un format experimental. El predă scenografia și designul expozițiilor la Academia de Arte și Design din Karlsruhe (HfG) www.studiorustemeyer.com

Workshopul se va desfășura în engleză. Vă rugăm să completați formularul de aplicare până pe data de 17 iulie. Formulatul îl puteți găsi aici.

Acest eveniment este organizat de 10/90 studio, cu ajutorul partenerilor noștri: Centrul Cultural German AKZENTE, Goethe Institut Romania, Agenția pentru Cooperare și Dezvoltare Elvețiană, Zpațiu și KSA:K.

Intrarea e liberă* Detalii în eveniment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente