Recomandări #diez. 9 evenimente care îți vor colora prima zi din weekend

APH9IEVD52
Foto: Bruno Nascimento

Acest weekend marchează mijlocul verii și ca să profiți de ce-a mai rămas din sezonul estival, participă la cele mai tari evenimente. Echipa #diez a făcut o selecție pentru ziua de sâmbătă, 15 iulie. Tu la care vrei să mergi?

#Atelier de creat insigne din lemn

Între orele 11:00 și 14:00 alătură-te meșteșugarilor la FabLab Moldova. Vei putea să creezi câteva insigne și îți poți demonstra toată creativitatea petrecând timpul într-o companie plăcută, unica de ce vei avea nevoie este buna dispoziție. Pentru mai multe detalii, accesează pagina evenimentului.

 #Cupa tricolorului la Ce? Unde? Când? 2017

Pentru participare este necesar să formezi o echipă de maximum 6 jucatori şi să anunţi participarea printr-un mesaj pe pagina de facebook a evenimentului. Evenimentulva avea loc în parcul „Dendrariu”, între orele 11:00 și 14:00.

#Don’t Touch Me Day II – Cactus Festival

Echipa micilor cactuși te așteaptă începând cu ora 13:00 la terasa Artico, pentru a sărbători prietenii noștri cu spini. În cadrul evenimentului vor fi prezentate ateliere gastronomice și florale, un concert rock și multe alte distracții pentru tine și prietenii tăi.

#Cricova City Quest

Pleacă în căutarea comorilor prin Cricova! Începând cu ora 16:00, te vor aștepta cele mai tari distracții de seară. Pentru înregistrare, completează acest formular, iar pentru mai multe detalii, accesează pagina evenimetului.

#Summer Sounds

Cel mai hippie eveniment al verii te așteată de la ora 17:00, la cinematograful Buiucani. Fii parte a deschiderii sezonului, plonjând în atmosfera celebrului festival „Woodstock” împreună cu trupele autohtone ca Delirum, Ferrum, Arteli, Cosmos in Buzunar, Colibri, Hi Mum, Delta pe Obraz și mulți alți tineri interpreți. Nu ezita să-ți inviți prietenii la mini-festival!

#Prelegere Filosofică: Constantin Brâncuși

Vino la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”, de la ora 15:30, pentru a face parte la prelegerea filosofică: Constantin Brâncuși: Pe drumul filosofic către creația artistică. Evenimentul  va avea loc la etajul II, în sala de lecturi germane.

#Skillz Factory vol.2 Summer Edition

Începând cu ora 12:00, pe teritoriul Aventura Parc v-a avea loc evenimentul Skillz Factory vol.2 Summer Edition. Acest eveniment include toate aspectele hip-hop-ului. Sunt programate și battle-uri de hip hop și breakdance pentru amatori și pentru profesioniști. Fiecare zid va deveni un art obiect creat de pictor în stil graffiti, street art și artă murală. La eveniment, vor fi prezenți și pictori de pe hotare.

#Elaborarea deciziilor care schimbă vieți

O zi plină de analiză personală pentru cei care vor să înceapă să elaboreze decizii, și nu doar să le ia, să experimenteze pe propria piele 3 metode de elaborare a lor, să discute despre ele și să încerce să își înțeleagă deciziile greșite din viață. Împreună cu Eugeniu Gîrlă, vei fi impicat într-un traing al deciziilor, începând cu ora 9:45, în incinta 404 Moldova. Urmărește evenimentul și pe facebook.

#StartUp Club

De la 10:00 la 20:00, la iHub, la avea loc o introducere către un start-up reușit, provocări și traininguri despre proiectele tale de start-up. Nu uita să pui și un „going” la eveniment!

Tu ai decis deja la care evenimente vei merge cu prietenii?

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente