(foto) Peste 150.000 de spectatori la NEVERSEA. Cum s-a desfășurat cel mai mare festival de muzică electronică de la malul Mării Negre

neversea-03
Foto: mediafax.ro

Peste 150.000 de persoane, din România dar şi din alte țări, au fost prezente în cele trei zile ale weekendului pe plaja NEVERSEA din Constanţa, la cel mai mare festival de muzică electronică de la malul Mării Negre, transmite MEDIAFAX.

Potrivit organizatorilor, duminică, în cea de-a treia zi a festivalului NEVERSEA, au fost doi dintre cei mai aşteptaţi artişti în România: Dua Lipa şi Jason Derulo, peste 50.000 de festivalieri dansând pe plajă pe ritmurile artiştilor.

mediafax.ro
mediafax.ro

Dua Lipa şi Jason Derulo s-au aflat pentru prima dată în faţa fanilor din România, la cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA. Jason Derulo a rămas uluit de numărul mare de fani pe care îi are în România şi a declarat că abia aşteaptă să se reîntoarcă.

mediafax.ro
mediafax.ro

Benny Benassi, KSHMR şi Nicky Romero i-au facut şi pe fani să vibreze, iar focurile de artificii de la finalul festivalului i-a impresionat până la lacrimi pe unii dintre participanţi.

Impresionat de publicul de la NEVERSEA, Fedde Le Grand a rămas pe scenă cu mai bine de două ore peste programul stabilit iniţial, pentru a prinde alături de fani, răsăritul la malul mării.

mediafax.ro
mediafax.ro

Organizatorii au anunţat că NEVERSEA 2017 a reunit în toate cele trei zile peste 150.000 de persoane, din ţară dar şi din străinătate, care au participat atât la concertele de la mainstage cât şi de la celelalte scene ale festivalului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente