Weekendul ce tocmai a trecut, tinerii s-au distrat până în zori la un festival-maraton de muzică electronică, care a durat 19 ore. Festivalul a reușit să adune un număr record de 24 000 de persoane. La evenimentul de pe Aerodromul Horești au evoluat 20 de artiști, printre care 3 headlineri din Europa: Key D (Franța), Retrohandz (Italia) și LH4L (Franța).

Show-ul de lumini, sunetul de calitate și cele mai populare ritmuri nu au lăsat pe nimeni indiferent. Chiar și după încheierea festivalului, mulți dintre oaspeți nu au vrut să plece și au continuat să danseze după ce evenimentul a ajuns la sfârșit, spun organizatorii.

Scena a fost proiectată într-un mod special, având o lungimea de la o margine spre alta de 36 de metri, înălțimea construcției având 14,5 metri, iar greutatea totală a întregii scene – 32 de tone. Suprafața totală a tuturor ecranelor a constituit 100 de metri pătrați. Pentru artiști a fost creată o platformă de trei nivele, iar însăși DJ-ii evoluau la o înălțime de 5 metri.

Festivalul FOSFOR, care a avut loc pe 1-2 iulie, este la cea de-a treia ediție. Primul festival s-a desfășurat pe 17 iulie 2016 pe plaja lacului Ghidighici și a adunat 10 000 de oameni. Al doilea a avut loc pe 1 octombrie 2016, în orașul Tiraspol, adunând 8 000 de oameni.

#party #fosfor #friends 😍💜 @veronica__gv @ceban.d96 @branco_dim

A post shared by 😈 (@olgagojan) on

#FOSFOR #party #moldova #localsmd #scene #music #fluffy #specialguest

A post shared by Vadim Russu (@russuvadim) on

Было классно:3 #festival #music #party #dance #fosfor #friends #blue @zenficus @hlebushe

A post shared by наталья (@christmas.nataly) on

#fosfor #summer #instadaily #issagold

A post shared by Itachi Uciha (@ultimate_sharingan) on

#fosfor

A post shared by Innessa Crivaya (@inkacrivaia) on

#Fosfor ElectroMusic Festival ✨🎉🎵

A post shared by Antonela Chiril (@antnlchrl) on