Membrele Grow Me Up lansează un nou proiect. Este destinat tinerelor interesate de dezbateri

ZH4LBXAQ9O
Foto: Priscilla Westra

Membrele Grow Me Up, academia ce-și propune să rezolve probleme semnificative pe care le au tinerele din țara noastră, lansează un nou proiect dedicat în totalitate dezbaterilor. 

Scopul proiectului este să îndemne tinerele participante să-și exprime liber opinia, să-și facă vocea auzită, dar cel mai important, să-și formeze independent un punct de vedere. Astfel, timp de două săptămâni, participantele vor fi instruite în arta dezbaterilor, mai apoi fiind capabile de a participa la dezbaterile publice.

Trainerii sunt membrele Grow Me Up, care au fost instruite în cadrul academiei. La proiect se vor putea înscrie tinerele între 14 și 18 ani.

În zilele următoare, echipa „GMU Debate Power” va da startul înscrierilor. Tot atunci veți afla mai multe detalii despre modalitatea de participare. Între timp, puteți urmări pagina de Facebook a proiectului.

„Grow Me Up” tinde să creeze o familie mare, ce întrunește tinerele care vor schimba societatea și vor creea o mentalitate nouă, în care fiecare fată să se simtă bine și să aibă posibilități de dezvoltare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente