(video) Sarcini de coding, hackaton pentru reforma justiției și afaceri eco. Cum se desfășoară weekend-urile la Tekwill

19489428_1382548675162491_1398314706_n (1)

Tekwill este acea platformă, unde zilnic se întâmplă evenimente importante pentru dezvoltarea antreprenoriatului IT în Republica Moldova și nu doar. Coding Challenge, Hackaton „Just Hack” pentru Reforma Justiţiei, ClimateLaunchpad sunt doar câteva din evenimentele care au adunat un număr considerabil de tineri pe 24 iunie la Tekwill.

Coding Challenge a adunat zeci de tineri, care au concurat între ei pentru a-și demonstra abilitățile și a rezolva câteva sarcini tehnice. Fiecare participant a primit un set de probleme de coding, pe care trebuia să le rezolve, utilizând un limbaj de programare aprobat în cadrul concursului.

Un alt eveniment, care a adunat tineri creativi și ingenioși a fost Hackatonul „Just Hack” pentru Reforma Justiţiei, unde participanții au generat soluții inovative pentru reforma sectorului justiției.

ClimateLaunchpad a fost un eveniment concentrat pe idei de afaceri. Aici, participanții au propus idei inovative de afaceri ECO pentru combaterea schimbărilor climatice.

Tekwill constituie o platformă educațională şi un hub tehnologic şi antreprenorial, care contribuie la asigurarea premiselor pentru dezvoltarea afacerilor IT în Republica Moldova, contribuind la crearea și susținerea programelor de mentorat, oferind acces la spații de co-working, evenimente antreprenoriale și transfer de cunoştinţe.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente