Recomandări de evenimente fără emoții pentru miercuri, 28 iunie

RXYC8A8CBV

Dacă marți a fost o zi plină de emoții provocate de aflarea rezultatelor la BAC, atunci miercuri vine ca o gură de aer proaspăt pentru toți cei care au nevoie de relaxare și o ieșire interesantă cu prietenii. Iată recomandările noastre.

#1. ITCoffee #111 [Season 2 Episode 11]

Încă o dimineață IT-istă alături de toți cei care sunt interesați de domeniul tehnologiilor informaționale. Dacă vrei să te alături, vino la Panna Cotta, începând cu ora 09:00. Află aici detalii despre eveniment.

 

#2. Debate Club

Centrul American de Resurse te invită la un club de dezbateri, ce va începe la ora 15:00. Veți avea ocazia să vă îmbunătățiți limba engleză discutând pe o temă setată de organizatori. Pentru detalii, urmăriți pagina evenimentului.

 

#3. Drumul Fructelor

Hai cu Drumul Fructelor la o terapie cu coacăză! Madein.md este în așteptarea unei alte escapade delicioase, deja în raionul Telenești satul Căzănești.

Organizatorii vă garantează:
– o experiență agro-turistică neobișnuită;
– posibilitatea de a cumpăra la preț angro, direct de la producător;
– fotografii dulci la apus de soare;

Doritorii sunt rugați să se înscrie completând ancheta la următoarea adresă. Urmăriți detaliile aici.

 

#4. Spectacolul Macbeth

Pentru o seară liniștită, dar plină de eleganță, vino să vezi spectacolul Macbeth la Teatrul de Operă și Balet. Evenimentul începe la ora 18:00. Detalii despre bilete găsiți aici.

 

#5. Mafia Night

Debate Academy alături de Funky Mămăliga Hostel te așteaptă miercuri, 28 iunie, ora 20.00, la Mafia Night. Vom aborda o nouă tematică pentru renumitul joc psihologic – MAFIA. Va fi chill, fun şi pe lângă toate, va fi un mediu bun pentru socializare. Intrarea este liberă. Evenimentul începe la ora 20:00. Detalii despre acesta vedeți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente